Codrin Ştefănescu, în vizită „la vorbitor”: Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul”

Codrin Ştefănescu a rămas unul dintre puţinii lideri PSD care a rămas în relaţii cordiale cu fostul preşedinte al social-democraţilor.

05 apr. 2021, 23:02
Codrin Ştefănescu, în vizită „la vorbitor”: Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul”

Codrin Ştefănescu a fost din nou în vizită la penitenciar, la Liviu Dragnea. „Azi am fost din nou să-l vizitez pe Liviu Dragnea! Am vorbit despre nenorocirile la care sunt supuși românii in regimul rezist. Despre colapsul din agricultură, educație, despre falimentul firmelor românești in regimul rezist. Și ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul, să stăm de vorbă cu oamenii și să găsim soluții pentru ei. Și cum își bat joc ăștia de români și de o țară intreagă! Asta-i tot”, a scris Codrin Şteănescu pe Facebook.

Şeful DNA are veşti proaste pentru Liviu Dragnea: „La Tel Drum, se reascultă înregistrările ambientale şi interceptările”

Azi am fost din nou sā-l vizitez pe Liviu Dragnea! Am vorbit despre nenorocirile la care sunt supuși românii in regimul…

Posted by Codrin Stefanescu on Monday, April 5, 2021

Cu o zi înainte, Codrin Ştefănescu atacase pe Facebook actuala conducere a PSD: „Abia de acum veți afla cât de greu e să-i alungi pe reziștii ăștia de la putere! Cât sunt de periculoși și ce “spate” uriaș le oferă protecție! Câte increngături economice in jurul lor și câte interese anti-românești! Și veți înțelege cu ce monstru mizerabil s-a luptat PSD-ul condus de Dragnea! PSD, care azi, a fost acaparat și el”.

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Marcel Ciolacu a explicat de ce nu l-ar mai primi pe Liviu Dragnea în PSD după ieșirea din închisoare

În iunie 2020, DNA anunţa că fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost inculpat oficial în dosarul Tel Drum, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni, prejudiciul produs statului, în favoarea firmei Tel Drum, depăşind 31 de milioane de lei.

Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a anunţat, recent , că se lucrează în continuare la Dosarul Tel Drum, dar părţile au cerut recent să asculte toate interceptările, ceea ce este de durată, având în vedere că sunt sute de ore de înregistrări.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost inculpat oficial în dosarul Tel Drum de către procurorii DNA. Aceştia îl acuză de săvârşirea mai multor infracţiuni, prejudiciul produs statului, în favoarea firmei Tel Drum, depăşind 31 de milioane de lei.