Codrin Ștefănescu, val de susţinere pentru Diana Şoşoacă. „Un singur senator face cât toată opoziția la un loc”

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a dezvăluit care este motivul pentru care o susţine pe senatoarea Diana Şoşoacă.

15 nov. 2021, 08:34
Codrin Ștefănescu, val de susţinere pentru Diana Şoşoacă. „Un singur senator face cât toată opoziția la un loc”

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Codrin Ştefănescu a fost întrebat de ce „fanul senatoarei Şoşoacă”.

„Un senator, că o cheamă Șoșoacă sau Popescu, nu are dreptul să fie oprit în fața unui minister, d-aia este votat, d-aia este Parlament.

Oamenii votează niște parlamentari, și parlamentarul poate să meargă într-un minister și peste ministru oricând și să-l întrebe orice, și în scris și personal, după care să facă totul public.

Faptul că niște bodyguarzi au oprit acest senator al României mi s-a părut odios, mai ales că ministrul era condus de niște reziști, iar relația mea cu reziștii este foarte cunoscută. Faptul că am luat poziția este una, dar că sunt fanul ei este cu totul altceva, am avut curaj”, a declarat Codrin Ştefănescu, despre Diana Şoşoacă, la Kanal D.

Citeşte şi: Ludovic Orban: „Se duc la judecată să hotărască Iohannis. Asta e ţară democratică?”

De asemenea, fostul parlamentar a  mărturisit că își menține părerea despre liderii PSD,  despre care susţine că sunt „butonaţi de undeva de sus”.

„În comparație cu conducerea PSD este una foarte corectă și mi-o mențin. PSD are o conducere securisoidă, toată lumea vede cu ochiul liber, și atunci am facut o comparație foarte reușită. În loc ca PSD să ia o opoziție publică, vine un singur senator care face cât toată opoziția la un loc. Asta pentru că opoziția este acaparată de niște băieți care sunt butonați de undeva de sus”, a mai precizat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu este unul dintre cei mai vocali politicieni, dar și unul dintre cei mai bogați. A absolvit Facultatea de Economie Informatică și Facultatea de Relații Economice Internaționale, iar între anii 2000 și 2004, a fost deputat în Parlamentul României, conform Wowbiz.

În iunie 2001 a intrat în Partidul Democrat Social, partid la care a renunțat pentru 10 ani, iar la întoarcere politicianul a ocupat funcția de secretar general până în 2018, când a fost desființată. În prezent, conduce Alianța Pentru Patrie, un nou partid susținut de Liviu Dragnea, cu care are o prietenie destul de strânsă.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu dezvăluie rezultatul negocierilor. Liderul PSD şi Florin Cîţu vor fi premieri, prin rotaţie