Codrin Ştefănescu pe facebook: „A intrat dihonia în ei! E isterie generală”

Plenul Parlamentului se reuneşte, luni, pentru votul de învestire a Guvernului Orban. Executivul propus de premierul desemnat este compus din trei femei şi 13 bărbaţi, mulţi dintre ei fiind parlamentari. Orban propune 15 miniştri şi un vicepremier – Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL. Guvernul Orban este format din profesori, economişti, ingineri, jurişti şi medici. Ludovic Orban a cooptat în echipa sa un diplomat de carieră – Bogdan Aurescu, care lucrează în MAE din 1996, dar şi un militar de carieră, generalul Nicolae Ciucă, unul dintre cei mai succes ofiţeri ai Armatei române. Trei dintre persoanele propuse au fost avizate negativ - Florin Cîţu - Finanţe, Violeta Alexandru - Muncă şi Ion Ştefan - Dezvoltare. Ludovic Orban a refuzat, însă, să schimbe nominalizările pentru aceste ministere.

04 nov. 2019, 09:04
Codrin Ştefănescu pe facebook: „A intrat dihonia în ei! E isterie generală”

Fostul secretar general Codrin Ștefănescu comentează ultimele mișcări de pe scena politică, afirmând că pe fondul unei „isterii generale” ia naștere „guvernul personal” dorit de Klaus Iohannis.

„A intrat dihonia in ei! E isterie generalā! Se ceartā Ponta cu Tudose si se acuzā reciproc de trādare. Se ceartā useristii intre ei cā au cedat mult prea usor. Se ceartā Tāriceanu cu cei care-l contestā in Alde. Se ceartā pmp-istii cu seful lor Tomac cā sunt stupizi si nu au primit nimic. Asa ia nastere guvernul personal dorit de Klaus”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.