EXCLUSIV Codruţ Marta ar fi fost otrăvit cu ciorbă „fierbinte şi aromată”. Milionarul, căutat cu excavatorul într-o groapă din Capitală

Apar noi detalii în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Roxana Ciucă are informaţii bombă din dosar. Jurnalista România Tv a dezvăluit că celebrul milionar ar fi fost căutat recent într-o groapă din Capitală.

25 mart. 2022, 21:53
EXCLUSIV Codruţ Marta ar fi fost otrăvit cu ciorbă „fierbinte şi aromată”. Milionarul, căutat cu excavatorul într-o groapă din Capitală

Codrut Marta, noi detalii privind dispariţia controversatului om de afaceri. Roxana Ciucă a prezentat, vineri seară, în exclusivitate la România Tv, informaţii exclusive din dosarul dispariţiei lui Marta.

Codruţ Marta ar fi fost otrăvit. Milionarul, căutat cu excavatorul într-o groapă din Capitală

Citeşte şi Traian Băsescu, în stare gravă la un spital din străinătate după sentinţa de colaborator al Securităţii

S-au împlinit 10 ani de cand Marta a disparut. Acesta a fost citat la DNA, iar în ziua în care trebuia să se prezinte a dispărut. Nimeni nu mai ştie nimic despre omul de afaceri.

„A fost cautat recent intr-o groapa din Bucuresti. Au fost zeci de buldozere, de criminaliti. Cineva a spus ca acolo a fost ingropat Codruţ Marta. Persoana respectivă a spus că i s-au oferit 500 de mii de euro ca să-l dezgroape şi să-l îngroape acolo”, a dezvăluit Roxana Ciucă la România Tv.

Jurnalista a mai spus că Marta ar fi fost otrăvit cu ciorbă, chiar în casa lui Elan Schwartzenberg.

„Marta ar fi fost otravit. Menajera lui Elan Schwartzenberg a pus masa pentru Codruţ Marta la îndemnul fratelui lui Elan. Codruţ Marta i-a spus menajerei  că ciorba este prea fierbinte şi aromată.

Amicii lui Elan Schwartzenberg i-au luat telefonul lui Marta şi l-au dus la un prieten. De pe telefonul disparut au fost date mesaje către cunoscutii omului de afaceri pentru a lăsa impresia că este Marta”, a mai dezvăluit Roxana Ciucă.

Potrivit informaţiilor obţinute de Roxana Ciucă, zilele viitoare Elan Schwartzenberg ar urma să fie citat la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Dispariția lui Codruț Marta reprezintă unul din misterele neelucidate din istoria recentă a României. Ultima oară, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar a fost văzut pe 21 mai 2012, după care acesta nu a mai putut fi contactat pe nicio cale. La vremea respectivă, procurorii DNA monitorizau o rețea formată din afaceriști și directori din ANAF.

Este vorba de dosarul ”Motorina”, în care Sorin Blejnar a fost trimis în judecată pentru o presupusă mită de 1,2 milioane euro. Marta a fost și el pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, însă la ora primelor percheziții, deja dispăruse.

În anul 2020, criminaliștii din poliție și procurorii DNA au efectuat o deshumare la Cimitirul ”Sf. Ilie” din Pipera, unde aveau indicii că s-ar afla rămășițele lui Codruț Marta. Analiza ADN nu a putut însă demonstra fără echivoc faptul că acestea i-ar aparține fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în negocierile Rusia-Ucraina, ambele părţi au făcut anunţul vineri seară