Codul sacru care atrage prosperitatea financiară în viața ta. Ce trebuie să faci pentru a avea parte de foarte mult noroc

Codul sacru pe care trebuie neapărat să-l cunoști dacă vrei să ai parte de foarte mult noroc. Cum poți atrage prosperitatea financiară în viața ta.

13 ian. 2024, 10:01
Codul sacru care atrage prosperitatea financiară în viața ta. Ce trebuie să faci pentru a avea parte de foarte mult noroc
Codul sacru care atrage prosperitatea financiară

Codul sacru pe care trebuie să-l știi pentru a atrage norocul. Acesta este un instrument de rugăciune care folosește puterea seriilor numerice pentru a intra în legătură cu Divinitatea.

Potrivit specialiștilor, Codul sacru aduce bogăție și belșug în plan financiar. Acesta face parte din Codurile Agesta, care sunt formate din numere și despre care se crede că au un limbaj ascuns. Atunci când sunt utilizate de oameni, ele creează o legătură directă cu Universul și dorințele.

Citește și: Ritualul străvechi prin care îți „dezlegi” sănătatea și îți ”legi boala”. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit ce trebuie să faci pentru a avea rezultate

Filosofia antică chineză oferă o soluție ideală pentru problemele care țin de bani. Știința spune că există un anumit număr sacru, fiind vorba de 71588, ce poate fi activat de toți cei care doresc să aibă parte de finanțe.

Acest cod implică și o stare de meditație. În această perioadă este important să se recite 45 de afirmații pozitive. Acest ritual pentru prosperitatea financiară trebuie să se țină timp de 21 de zile pentru a funcționa.

Codul sacru pentru a avea abundență se activează destul de simplu. Cei interesați trebuie să urmeze câteva reguli importante. Prima dintre ele spune că trebuie să respire de trei ori adânc pentru a alunga anxietatea.

A doua regulă spune că oamenii trebuie să se gândească la toate bogățiile din Univers și să arate recunoștință pentru tot ce au. În acest fel alungă toate gândurile negative despre neajunsuri și probleme cu banii.

Citește și: De ce nu este bine să dai mărunțiș cerșetorilor. Lidia Fecioru: „Mai bine lasă un leu întreg”

Se cere o mare atenție la subconștient. Oamenii trebuie să se concentreze, lăsând spațiul din jur pentru a crea propria realitate. Codul sacru spune că e important să se elimine toate gândurile.

Afirmații pe care le poți spune în timpul Codului sacru

 1. Activez în mod conștient codul sacru 71588 pentru a atrage bani.
 2. Banii vin la mine din toate părțile, în cantități crescânde, din multiple surse de venit.
 3. Creez valoare și Universul mă recompensează.
 4. Sunt un manager excelent al banilor.
 5. Am o minte de milionar. Pe zi ce trece îmi cresc veniturile.
 6. Sunt 100% responsabil pentru veniturile mele.
 7. Eu fac banii, nu banii mă fac pe mine.
 8. E ceva normal să am bani din plin.
 9. În fiecare zi devin tot mai bun în ceea ce fac și astfel descopăr roadele abundenței.
 10. Sunt recunoscător că am o abundență nelimitată în viața mea.
 11. Sunt un canal perfect al energiei divine.
 12. Șterg toată energia care blochează intrarea banilor.
 13. Viața se aliniază pentru a aduce abundență.
 14. Sunt ca un magnet pentru bani.
 15. Am tot ce trebuie să atrag bani.