Codul Silvic şi Legea insolvenţei persoanei fizice, dezbătute în plenul Camerei

Camera Deputaţilor va dezbate în şedinţa de miercuri cererea de reexaminare a preşedintelui la Codul Silvic şi proiectului legii insolvenţei persoanei fizice, a anunţat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

18 mai 2015, 13:45
Codul Silvic şi Legea insolvenţei persoanei fizice, dezbătute în plenul Camerei

Reexaminarea la Codul Silvic a dus la numeroase acuzaţii din partea PSD la adresa PNL, dar şi la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Deputaţii din Comisiile juridică, de agricultură şi mediu au respins,săptămâna trecută, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind înregistrate 35 de voturi „împotriva” cererii şi 21 „pentru”‘.

Au fost mai multe dispute pe tema modificărilor la Codul Silvic, liberalii anunţând că vor eliminare articolului 20, premierul Ponta acuzându-l pe fostul ministru liberal Lucia Varga că sprijină interesele unor firme private, iar firma austriacă Schweighover a ameninţat că s-ar putea retrage din România, din cauza Codului Silvic.

Liberalii au anuţat că vor solicita retrimiterea la comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor a cererii de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis, pe Codul Silvic, pentru eliminarea articolului 20, în caz contrar urmând a vota împotriva legii.