Coincidenţă stranie. Doi membri ai grupului Jefferson Airplane au murit în aceeaşi zi

Solista americană Signe Toly Anderson, una dintre primele voci ale trupei Jefferson Airplane, marele nume al rockului psihedelic al anilor, a murit joia trecută, în aceeaşi zi cu cofondatorul şi chitaristul celebrului grup, Paul Kantner.

01 feb. 2016, 18:22
Coincidenţă stranie. Doi membri ai grupului Jefferson Airplane au murit în aceeaşi zi

Signe Toly Anderson, cunoscută drept prima solistă al grupului originar din San Francisco, a murit la vârsta de 74 de ani, din motive care nu au fost încă divulgate.

De asemenea, cofondatorul grupului Jefferson Airplane, Paul Kantner, care în 1969 a cântat pe scena miticului festival de la Woodstock în 1969, a murit tot joia trecută şi tot la vârsta de 74 de ani, cauza morţii acestuia din urmă fiind infarctul.

Citeşte şi A murit pionierul rockului psihedelic. Este autorul celebrei piese Somebody to Love VIDEO

O femeie blândă ne-a părăsit. Îmi imaginez că ea şi Paul s-au întâlnit în paradis şi şi-au zis: „Hei, ce facem aici? Să mergem să facem o trupă„, a scris Marty Balin pe Facebook.

Signe Toly Anderson a stat destul de puţin în grup, dar a fost prezentă pe primul album, „Jefferson Airplane decolează”, apărut în 1966, în acelaşi an ea părăsit grupul, pentru a-şi creşte copilul nou născut. Locul său în Jefferson Airplane a fost luat de Grace Slick.