Coincidenţă stranie! Toate starurile menţionate într-o piesă a Madonnei au murit

Toate cele 16 staruri ale secolului al XX-lea evocate de Madonna în piesa „Vogue” au murit. Ultima vedetă este Lauren Bacall, care a murit zilele trecute.

15 aug. 2014, 12:26
Coincidenţă stranie! Toate starurile menţionate într-o piesă a Madonnei au murit

Madonna a lansat în martie 1990 un clip alb-negru care aducea un omagiu epocii de aur a Hollywoodului. Videoclipul era pentru piesa „Vogue” .

La o lună de la apariţia clipului a murit Greta Garbo, iar James Dean, Marilyn Monroe şi alţii trecuseră deja în nefiinţă, scrie evz.ro. Cele 16 personalităţi menţionate în piesă sunt, în ordinea dispariţiei, Jean Harlow, James Dean, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Rita Hayworth, Fred Astaire, Bette Davis, Greta Garbo, Marlene Dietrich, Ginger Rogers, Lana Turner, Gene Kelly, Joe DiMaggio, Katharine Hepburn, Marlon Brando şi… Lauren Bacall, potrivit Agerpres.

Cântecul onorează celebrităţi care au adus glorie Hollywoodului prin strălucirea lor şi cu Lauren Bacall s-a stins ultima flacără a epocii de aur a cetăţii filmului.

Actriţa americană de cinema Lauren Bacall, poreclită ‘The Look’ /Privirea/ şi care a făcut cariera în timpul epocii de aur a Hollywoodului, a murit marţi la vârsta de 89 de ani, potrivit site-ului de informaţii din lumea celebrităţilor TMZ.