COLECTIV. Pacienţii transferaţi de la Spitalul Militar în clinici din străinătate, în stare stabilă

Publicat: Luni, 14 Decembrie 2015 15:56 // Actualizat: Luni, 14 Decembrie 2015 15:56 // Sursa: romaniatv.net

Pacienții răniți în clubul Colectiv, care au fost transferați de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ''Dr. Carol Davila'' în unități medicale din străinătate, sunt în stare bună, stabilă, cu o evoluție favorabilă, precizează instituția medicală, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cei doi pacienți transferați în Marea Britanie se află într-o stare generală bună, stabilă, cu evoluție favorabilă.

"Unul dintre pacienți a fost supus, miercuri, unei intervenții chirurgicale de grefare, fără probleme post-operator, iar la celălalt s-a început deja acordarea tratamentului în ambulatoriu, pentru o perioadă de două săptămâni, timp în care va beneficia de control și pansament zilnic al plăgilor", se arată în comunicat.

Alți doi pacienți care au fost transferați în Olanda, la Rotterdam, sunt și ei într-o stare medicală stabilă, anunță reprezentanții spitalului.

"Pacientul care fusese intubat nu mai necesită suport respirator, având evoluție medicală favorabilă, iar la celălalt s-a început acordarea tratamentului în ambulatoriu, pentru o perioadă de două săptămâni, timp în care va beneficia de control și pansament zilnic al plăgilor, precum și de continuarea programului de recuperare", susține sursa citată.

Și pacienta transferată la Viena se află într-o stare medicală stabilă, cu evoluție favorabilă, atent monitorizată de medici curanți, în vederea stabilirii conduitei terapeutice chirurgicale ulterioare.

Aceasta beneficiază de asistență psihologică.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 dec 16:19
...transferați de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Citește mai departe… Citeste mai departe: COLECTIV. Pacienţii transferaţi de la Spitalul Militar în...
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H