Colegele asistentei care s-a prăbuşit cu elicopterul în lacul Siutghiol spun că femeia NU era însărcinată

Răsturnare de situaţie în cazul elicopterului SMURD prăbuşit, luni, seară, în lacul Siutghiol, din staţiunea Mamaia. O poveste cusută cu aţă albă se destabilizează, adevărul iese la iveală, iar clarificările sunt necesare. Trebuie reamintit faptul că, pe aproape întreg parcursul nebuniei mediatice, s-a vorbit de punctul cel mai sensibil al tragediei, asistenta Gabriela Camelia Harton, în vârstă de 38 de ani, care ar fi fost însărcinată, vestea primind-o chiar în dimineaţa zilei de luni. Nimic nu susţine însă povestea anunţată iniţial de iubitul acesteia, Cristian Ciortan. Adevărul va fi stabilit doar de necropsie.

17 dec. 2014, 11:06
Colegele asistentei care s-a prăbuşit cu elicopterul în lacul Siutghiol spun că femeia NU era însărcinată

Deşi s-a recomandat ca logodnic al Cameliei Harton, Cristian Ciortan avea o relaţie cu aceasta de trei luni, aspect confirmat, marţi, de colegele asistentei, aflate la capela Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, scrie replicaonline.ro Faptul că avea de gând să o ceară de soţie în ziua de Crăciun, nu poate fi probat, fiind doar declaraţia acestuia în acest sens, însă tocmai SMS-ul pe care Ciortan l-a afişat ca fiind dovada că iubita sa este însărcinată îi demolează povestea.

Citeşte şi TRAGEDIA AVIATICĂ de la Constanţa: Dosar penal pentru UCIDERE din culpă

„Oamenii au patru grupe sangvine B3, AB4,A2 şi O şi RH pozitiv şi RH negativ. Într-o sarcină se cere RH-ul mamei şi al tatălui. Dacă mama are RH pozitiv şi copilul are RH negativ moştenit de la tată, sarcina e cu risc şi se dă tratament special! În acest caz, înseamnă că şi-au făcut RH-ul amândoi şi era pozitiv. RH se face între lunile 1-3 de sarcină, însă testul poate fi făcut oricând şi chiar înainte de o eventual sarcină. Înainte, se făcea obligatoriu pentru buletin. Dacă era însărcinată şi doar ce afla şi voia să transmită vestea trebuia să scrie „beta hcg pozitiv”!”, a declarat un medic din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru Replica. 85% din populaţia lumii are RH pozitiv.

Citeşte şi DURERE FĂRĂ MARGINI în urma tragediei din Constanţa: Trupurile neînsufleţite ale victimelor, aduse acasă VIDEO

Asistenta Gabriela Camelia Harton, a împlinit 38 de ani pe 30 noiembrie a.c., şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic de luni din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Trupul asistentei a fost găsit abia marţi dimineaţă, în jurul orei 04.30, decesul femeii fiind declarat chiar la faţa locului. În urma ei, a mai rămas o fetiţă de 9 ani. Harton îi trimisese lui Ciortan un mesaj pe telefon, cu doar 10 minute înainte de tragedie, în care îi spunea că se află în aparatul de zbor şi se îndreapta spre Aeroporul Kogălniceanu. Ultimul mesaj transmis de aceasta a fost: „Iubi, decolăm către Kogălniceanu… Eram sigură că e pozitiv”, a spus iubitul acesteia. Cristian Ciortan, comandant de navă şi prietenul femeii, a crezut că sunt mici şanse ca aceasta să mai fie găsită în viaţă. „Sunt comandant de navă. După atâtea ore de stat în apa asta rece apare şocul hipotermic. Nu ştiu dacă mai sunt şanse de supravieţuire „, a spus Ciortan, prezent la tragedia de luni seară.

Citeşte şi Epava ELICOPTERULUI PRĂBUŞIT la MAMAIA a fost adusă la mal VIDEO