Colegii îi strică toate planurile Simonei Gherghe. După ce Dan Capatos a anunţat că este gravidă, altul anunţă că face nuntă

Simona Gherghe a recunoscut astăzi că este însărcinată. Vedeta şi partenerul său, Răzvan Săndulescu, sunt în culmea fericirii. Multe vedete au ţinut chiar din primul moment să îi felicite pe viitoriii părinţi.

06 ian. 2017, 10:00

Cei doi trec acum prin momente speciale şi multe vedete din România le-au urat numai de bine atât lor, cât şi viitorului lor copil, scrie spynews.ro. Printre aceştia se numără Dan Negru. „Perfect, filmez ediția de soacre vs nurori! Deja te încadrezi la soacre! Să stabilim ziua de filmare” a scris acesta la poza care confirmă faptul că Simona este însărcinată, referindu-se la vedetă în postura de mamă şi de soacră.

Citeste si SIMONA GHERGHE, prima poză după ce s-a aflat că este gravidă FOTO

Printre colegii de breaslă care au felicitat-o se numără Sandra Stoicescu şi Dan Capatos. Simona Gherghe a ţinut însă să mulţumească tuturor celor care au felicitat-o, mesajele au curs lanţ încă din primul minut în care aceasta a postat o poză cu o suzetă pe una dintre reţelele de socializare.

Simona Gherghe a anunţat oficial astăzi că ea şi Răzvan vor deveni părinţi.