Colegii Teodorei Maftei, dărâmaţi de durere: A luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viaţa ei

INCENDIU CLUB COLECTIV. Jurnalista Teodora Maftei a murit, luni dimineaţă, pe un pat de spital din Israel. Cumplita veste a picat ca un trasnet pentru prietenii, colegii şi familia tinerei fotografe.

09 nov. 2015, 10:48
Colegii Teodorei Maftei, dărâmaţi de durere: A luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viaţa ei

INCENDIU CLUB COLECTIV. Jurnalista Teodora Maftei a murit, luni dimineaţa, în spital, în Israel. Fotograf şi editor la Pro TV, Teodora a fost grav rănită în incendiul din Clubul Colectiv şi fusese internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală. Medicii au decis să fie transferată într-un spital din Israel. Din păcate, Teodora nu a mai rezistat şi a decedat luni dimineaţa.

Colegii ei de la ProTV au postat, luni, un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Sunt momente in care si cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul si nici pasiunea fantastica pentru fotografie. In ultima saptamana, Teo a luptat cu rani imposibile, s-a batut pentru viata ei ca o invingatoare, asa cum o stim. Din pacate insa, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum sa o inteleaga.

Teo a plecat intr-o lume care trebuie sa fie mai buna decat asta. Ramai cu bine, odihneste-te in pace! Sa faci poze multe acolo unde esti, sa ni le arati pe toate cand vom veni si noi!”, au scris cei de la PROTV pe Facebook imediat după aflarea cumplitei veşti.

Citeşte şi: INCENDIU CLUB COLECTIV. Ultimele cuvinte ale bodyguardului erou înainte să moară