Colindătorii au venit degeaba la poarta lui Gigi Becali VIDEO

Colindătorii s-au dus degeaba la poarta lui Gigi Becali, anul acesta. Veniţi unii chiar şi de la sute de kilometri, au cântat şi au jucat în zadar. Nu le-a mai deschis nimeni în uşa şi nici nu li s-au mai impărţit teancuri cu bani ca în anii precedenţi.

24 dec. 2015, 13:00
Colindătorii au venit degeaba la poarta lui Gigi Becali VIDEO

Colindătorii au venit de la sute de kilometri depărtare, doar pentru a-i ura de sărbători lui Gigi Becali. Cu toate acestea, însă, oamenii se pare că au venit degeaba. Gigi Becali nici nu a vrut să îi mai vadă pe colindători, anul acesta.

„Eu am transmis in ultimul timp ca nu voi mai fi acasa. Dupa doi ani de temnita, de sarbatori in temnita, vreau sa stau linistit. Nu mai vreau balamuc, nu mai vreau galagie, vreau liniste şi daca nu au inteles, imi pare rau si sa ma ierte dar asta este, am plecat si cu asta basta”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali nu-şi mai doreşte nimic de Crăciun.

„Ma rog la Dumnezeu sa imi dea din ce in ce mai multa putere duhovniceasca ca sa ma mantuiesc. Dau totul, nu imi trebuie nimic. Ce imi trebuie mie de pe pamant bogatii daca pierd viata vesnica? Ce fac cu ele?”, a mai spus Gigi Becali. 

Astfel că, cei care au vrut să-l colinde pe Becali au trebuit să facă, cale întoarsă, anul acesta.

CITEŞTE ŞI