Coliziune între un autocar şi un autoturism, în Giurgiu. Patru răniţi, un copil a fost proiectat prin luneta maşinii

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă pe Drumul Naţional 6, în judeţul Giurgiu, unde un autoturism s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de pasageri, potrivit News.ro.

07 aug. 2017, 05:48
Coliziune între un autocar şi un autoturism, în Giurgiu. Patru răniţi, un copil a fost proiectat prin luneta maşinii

Niciunul dintre pasagerii din autocar nu a fost rănit, dar patru dintre cei cinci ocupanţiai autoturismului au fost transpprtaţi la spital, cel mai grav fiind rănit un copil de patru ani care a fost proiectat prin luneta maşinii.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, accidentul a avut loc luni dimineaţă în localitatea Ghimpaţi, unde un autoturism Volkswagen Golf înmatriculat în judeţul Sălaj şi în care se aflau cinci persoane s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de pasageri.

Niciunul dintre pasagerii autocarului nu a fost rănit, însă patru dintre cele cinci persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital.

Un copil în vârstă de patru ani a fost proiectat prin lunetă în urma impactului, fiind transportat la spital împreună cu mama sa. Bunica copilului, în vârstă de 61 de ani, a fost şi ea rănită, fiind transportată la spital, alături de un alt adult.


loading...