Accident feroviar în Arad. Patru persoane au fost RĂNITE VIDEO

Un automotor cu două vagoane, aparţinând companiei Regiotrans, s-a ciocnit miercuri seară cu o autobasculantă ce transporta materiale de construcţii, la o trecere de nivel fără bariere cu calea ferată a drumului judeţean Arad - Zăbrani - Lipova.

29 oct. 2014, 18:10
Accident feroviar în Arad. Patru persoane au fost RĂNITE VIDEO

Trenul automotor se deplasa pe linia de cale ferată care face legătura între Radna (localitate aparţinătoare oraşului Lipova – n.r.), în apropierea localităţii Neudorf.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri, vinovat de producerea accidentului este şoferul autobasculantei, care s-a angajat în traversarea trecerii de nivel, fără să ţină seamă de semnalele acustice ale trenului ce se apropia, notează Agerpres.

În tren se aflau opt pasageri şi doi angajaţi, patru dintre aceştia fiind răniţi în urma coliziunii. Cei patru răniţi au fost preluaţi în stare stabilă de ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru a primi îngrijiri„, a spus căpitan George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

CITEŞTE ŞI Doi bărbaţi, accidentaţi grav de un şofer care a adormit la volan