Coloana oficială a preşedintelui american Barack Obama a făcut accident în Florida

Accident rutier în care a fost implicată coloana oficială a lui Barack Obama s-a produs pe o autostradă din Florida, în apropiere dee Miami.

13 iun. 2013, 14:34

Potrivit primelor informaţii, coloana oficială îl însoţea pe preşedinte spre aeroportul din Miami, după ce Barack Obama  participase la o strângere de fonduri, miercuri seara. 

Nu au fost date detalii despre accident dar, potrivit presei americane, se pare că acesta ar fi fost provocat de un vehicul abandonat pe o rampă, pe marginea drumului.

Potrivit site-ului postului de televiziune NBC, doi motociclişti din escorta prezidenţială au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ofiţerii au avut răni minore şi sunt în afara oricărui pericol. Preşedintele este nevătămat, iar itinerariul coloanei prezidenţiale nu a fost modificat în urma acestui accident. Limuzina lui Obama nu a fost lovită de niciun alt vehicul.

Citeşte şi: Putin renunţă să mai meargă în colană oficială. Ce variantă a ales preşedintele rus

Acesta nu este primul accident în care este implicată coloana oficială a liderului de la Casa Albă. În 2012, un ofiţer a murit după ce a fost lovit de o camionetă, în timp ce îl însoţea pe preşedinte în campania electorală.