Colonelul Paraschiv, cel care a coordonat jandarmii la proteste, explicaţie pentru violenţa forţelor de ordine: "Mi-ai omorât..."

Publicat: Luni, 13 August 2018 20:41 // Actualizat: Luni, 13 August 2018 20:54 // Sursa: romaniatv.net

Bărbatul în alb din Piața Victoriei, unul dintre personajele care au executat ordinele de intervenție violentă a explicat motivul pentru care i-a instigat la acte agresive pe colegii lui. Cătălin Răzvan Paraschiv a fost surprins într-o înregistrare video realizată vineri noaptea spunând unui protestatar, care îl întreba pentru ce s-a recurs la această acțiune, că au fost omorâți jandarmi.

Foto: Nick Stavre

Un protestatar care filma momente ale intervenției jandarmilor îl întreabă pe acest bărbat de ce s-a recurs la intervenția în forță. Printre înjurături, bărbatul în alb, identificat  ca fiind ofiţerul Cătălin Răzvan Paraschiv, a oferit şi o explicaţie de-a dreptul halucinantă.

„Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. P... mă-tii de nenorocit", a răspuns acesta, potrivit unei înregistrări publicate pe YouTube.

O fotografie clară cu bărbatul în alb , realizată de fotograful Nick Stavre, a fost distribuită masiv duminică pe reţelele sociale, unde era notată asemănarea dintre acesta şi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cătălin Răzvan Paraschiv jandarmi protest diaspora violente piata victoriei
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 aug 14:53
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
https://oamenicasobolani.files.wordpress.com/2018/08/doctor-mengele-alb-ca-porumbelu-cu-zgarda-de-gat-c-a-scapat-tembelu-so-pa-ei-le-zice-bidoanelor-pline-dulapurilor-goale-cu-pantalonii-n-vine-dar-sa-l-vezi-pe-cautis-unde-limba-si-tine1.jpg
14 aug 12:50
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Doctor MENGELE... „alb ca porumbelu'“
Cu zgarda de gat c-a scapat tembelu'!
„Șo pă ei!“... Le zice bidoanelor pline!
Dulapurilor goale cu pantalonii-n vine!

Ce bine-i mai sta camasa de forta!
… Pacat ca DREPTATEA nu-si va lua o TORTA...
La cati psihopati umbla-n libertate
Incarcati cu vina pacatelor care nu pot fi iertate!
14 aug 07:02
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
SUNT MULTI IUBITORI DE SAMPANIE:IMIPLACE SI MIE SA BEAU DOUA PAHARE LA OCAZII:AM O VECINA CARE MA ANUNTA CAND ISI CUMPARA ;CA SI BEREA:
1
EUR
4.7558
RON
22 Mar
noapte 4 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H