Columbeanu s-a dus în Piaţa Universităţii cu bani de amendă pregătiţi

Irinel Columbeanu, prezumtiv candidat la primăria Capitalei, a mers în Piaţa Universităţii alături de protestatari. Înainte de asta, a anunţat, la România TV, că are 1000 de lei pregătiţi pentru a plăti amenda pentru participarea la o manifestare neautorizată.

15 ian. 2012, 16:58
Columbeanu s-a dus în Piaţa Universităţii cu bani de amendă pregătiţi

„Eu am 10.000.000 de lei (vechi- n.red.) pregătite şi mă duc acolo, la mitingul neautorizat. Pentru amendă”, a spus Columbeanu. El susţine că manifestaţiile din ultimele zile arată revolta populaţiei faţă de oamenii politici care i-au condus până acum. „N-am văzut deloc derbedei acolo, ci oameni care s-au săturat ca, de 22 de ani, să vadă doar derbedei în funcţiile pentru care votează”, a afirmat omul de afaceri.

Columbeanu crede că manifestaţiile ar trebui amplificate prin participarea unui număr cât mai mare de cetăţeni, fără însă vreun amestec al partidelor politice.  „E momentul să mergem cu toţii acolo (…) Oamenii ăştia, dacă ar vedea un politician printre ei, ar arunca în el cu pietre”, a spus Columbeanu, înainte să plece la Universitate.