Combina aceste trei ingrediente ca să previi cu succes cancerul. Reţeta şi modul de administrare

Carolyn Anderson, un medic american, sustine ca reteta sa poate preveni bolile de cancer. Aceasta reteta simpla consta in combinarea a trei ingrediente simple si usor de procurat.

03 oct. 2015, 06:02
Combina aceste trei ingrediente ca să previi cu succes cancerul. Reţeta şi modul de administrare

Potrivit dr. Andersen, aceste constatari stiintifice sunt fundamentate pe traditia folosirii ingredientelor in estul Indiei, o traditie veche de peste doua mii de ani. Practicile indiene empirice au fost confirmate de o serie de cercetari medicale recente desfasurate in Occident. 

In plus, Anderson promoveaza ideea ca, atunci cand consumi zilnic aceste trei ingrediente, esti la adapost de orice fel de risc de imbolnavire de cancer.

Cele trei ingrediente continute de acest amestec miraculos sunt curcuma (turmeric), ulei de masline si piper negru. 

Ingredientul secret care ii confera acestei combinatii potentialul uimitor este, de fapt, curcuma. Curcuma este un condiment sub forma de pulbere galbena ce intra in componenta curry-ului.
 
Proprietatile anti-inflamatorii ale curcumei sunt extrem de puternice. Este ingredientul cel mai eficient pentru reducerea inflamatiei in organism. Responsabile pentru acest efect puternic anti-inflamator sunt moleculele ce poarta denumirea de curcumina.
 
In cadrul experimentelor stiintifice, curcuma s-a dovedit a fi capabila sa previna aparitia mai multor tipuri de cancer, printre care ar fi cancerul de colon, de prostata, cerebral si mamar. In experimentele desfasurate s-a demonstrat ca, desi subiectii au fost expusi la substante chimice cancerigene, pe durata folosirii curcumei a fost impiedicata dezvoltarea mai multor forme de cancer.
 
In plus, curcuma nu este afectata de sucurile digestive, astfel incat, in combinatie cu piper si ulei de masline, devine un remediu extrem de puternic si de eficient. Potrivit cercetarilor, piperul creste eficienta curcumei chiar si cu pana la 200 la suta! Acest amestec de trei ingrediente este extrem de eficient in prevenirea si in tratamentul cancerului.
 
Reteta:
 
Amesteca 1/4 lingurita de curcuma cu 1/2 lingurita de ulei de masline, apoi presara peste un varf de cutit de piper negru proaspat macinat.
 
Mod de preparare:
 
Cele trei ingrediente se amesteca laolalta intr-o cana. Amestecul poate fi consumat ca atare, sau poate fi adaugat la salate, supe, ori peste diverse alte feluri de mancare. In cazul in care decizi sa le folosesti in combinatie cu preparate culinare, foloseste toata cantitatea odata.
 
Mod de administrare:
 
Anderson a subliniat inclusiv faptul ca, atat in scopul prevenirii cancerului cat si in scopul distrugerii celulelor canceroase deja existente, amestecul trebuie sa fie utilizat zilnic, de cateva ori pe zi. – Foloseste-l cat mai des posibil – recomanda Anderson, adaugand apoi ca acest amestec, care reprezinta un puternic remediu natural impotriva cancerului malign, nu are niciun fel de efecte secundare.

Sursa: secretele.com