Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR

Deoarece este anchetat disciplinar pentru că ar fi bruscat o colegă, Marian Olainos nu va mai merge la Mondialul din Qatar.

14 nov. 2022, 23:47
Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR

Marian Olaianos nu se mai află pe lista de comentatori care vor merge la Campionatul Mondial care debutează pe data de 2o noiembrie. Modificarea vine după ce comentatorul a fost implicar într-un scandal pentru care este cercetat disciplinar. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere  în timp ce brusca o colegă, iar comisia a avut astăzi prima întâlnire pentru a lua o decizie în acest caz, potrivit paginademedia.ro.

Olaianos este singurul comentator care nu se mai află pe listă, acesta fiind înlocuit de Dragoș Bocanaciu. Acesta nu a făcut nicio declarație cu privire la înlocuirea din delegația din Qatar, o echipă de patru comentatori, reporteri și cameramani urmând să se deplaseze aici pentru Campionatul Mondial.

Citește și: Marian Olaianos, cercetat disciplinar după ce ar fi bruscat o colegă din TVR. Comentatorul sportiv o acuză de hărţuire sexuală

„Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia discipplinară a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în fața comisiei însoțit de trei avocați, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formulării apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare. 

Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare. Dragoş Bocanaciu îl înlocuieşte pe Marian Olaianos în echipa pentru Qatar”, au declarat reprezentanții TVR.

Comentatorul sportiv este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o și lovit-o, fapte în urma cărora femeia și-a scos un certificat medico-legal și a depus plângere la conducerea TVR.

Colegii bărbatului susțin că Olaianos a depus la Comisia de Disciplină a Televiziunii Române un dosar de apărare din care reiese că a fost hărțuit de Nadine Vlădescu. În dosar s-ar regăsi mesaje de pe WhatsApp, cu conotații sexuale.

Citește și: Suma fabuloasă pe care TVR o plăteşte pentru transmiterea Cupei Mondiale din Qatar. În premieră, toate meciurile vor fi comentate de la faţa locului