Comisarul Catani, din „Caracatiţa”, de nerecunoscut la aproape 30 de ani de la lansarea seriei FOTO

"Caracatiţa" sau "La Piovra" a fost unul dintre primele seriale difuzate în România după 1990. Povestea comisarului Corrado Cattani a avut un succes uriaş la public, familii întregi adunându-se cu mic, cu mare în faţa televizoarelor pentru fiecare nou episod care era difuzat. Astăzi, la 67 de ani, actorul Michele Placido este de nerecunoscut, ochii fiind singurii care mai amintesc de anii în care a dat viaţă unui personaj cu care a ajuns să fie confundat de mulţi.

14 feb. 2013, 10:23

Aproape 30 de ani au trecut de la începerea serialului „Caracatiţa„, iar actorul principal, Michele Placido, care l-a întruchipat pe comisarul Corrado Cattani, este de nerecunoscut. Ajuns la 67 de ani, cineastul se ascunde acum sub o barbă albă, iar părul îi este de asemenea alb complet.

Deşi este cunoscut în special pentru rolul lui Corrado Cattani, Michele Placido are peste 100 de apariţii în filme şi seriale TV. De ani buni, însă, el s-a concentrat mai mult pe cariera de regizor şi producător de teatru şi film.

CITEŞTE ŞI: ATUNCI şi ACUM: Cât de mult s-au schimbat Aguilera, Beyonce, Rihanna şi Britney Spears GALERIE FOTO

Placido a jucat rolul lui Corrado Cattani în primele patru sezoane din „Caracatiţa„, considerat unul dintre cele mai bune seriale poliţiste din toate timpurile. Un comisar rămas fără familie, Cattani îşi făcea cu sfinţenie meseria, chiar dacă asta însemna să deranjeze o conspiraţie internaţională a Mafiei. După ce a supravieţuit la patru tentative de asasinat, Cattani a fost ucis în ultimul episod din sezonul 4 al seriei, care a continuat şi fără el, până în 2001.