Comisarul-șef Constantin Ilea, rămas fără permis de 45 de zile din cauza vitezei! Cum au încercat colegii spaimei șoselelor din Cluj să mușamalizeze cazul

Comisarul-șef Constantin Ilea, numărul doi în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce agenții din cadrul Poliției municipiului Gherla l-au prins în timp ce conducea cu viteză excesivă în localitate. Chiar dacă comisarul-șef a vociferat și ar fi încercat să se folosească de funcția pe care o are pentru a scăpa de sancțiune, polițiștii l-au taxat fără să clipească. Colegii din poliție ai noii spaime a șoselelor din Cluj au încercat să țină bine ascuns incidentul de ochii curioșilor, însă fapta reprobabilă a lui Constantin Ilea a ieșit la iveală.

17 sept. 2023, 19:17
Comisarul-șef Constantin Ilea, rămas fără permis de 45 de zile din cauza vitezei! Cum au încercat colegii spaimei șoselelor din Cluj să mușamalizeze cazul
Comisarul-șef Constantin Ilea, rămas fără permis de 45 de zile din cauza vitezei! Cum au încercat colegii spaimei șoselelor din Cluj să mușamalizeze cazul

Comisarul-șef Constantin Ilea, rămas fără permis de 45 de zile din cauza vitezei! Incidentul a avut loc pe data de 30 iulie și deși au trecut câteva luni bune de la acesta, timp în care comisarul-șef Constantin Ilea a răsuflat ușurat pentru că nu s-a aflat în spațiul public de isprava sa și a sperat că își va recupera carnetul fără prea multă vâlvă, surse din cadrul IPJ Cluj i-au stricat planurile, potrivit ziardecluj.ro.

Citește și Fiul lui Liviu Dragnea, fără permis după ce a condus cu o viteză excesivă. Valentin nu a recunoscut nici depăşirea interzisă

Comisarul-șef Constantin Ilea, rămas fără permis de 45 de zile din cauza vitezei!

Se pare că numărul doi din cadrul IPJ Cluj a fost prins rulând cu o viteză de 103 pe raza localității Livada. Fără să stea prea mult pe gânduri agenții din cadrul Poliției municipiului Gherla l-au oprit și i-au suspendat pe loc permisul pentru 90 de zile.

Mai mult, aceleași surse afirmă că șeful de poliție ar fi încercat să se folosească de funcția pe care o are pentru a împiedica sancțiunea, însă agenții nu s-au lăsat impresionați și au pus în aplicare legea.

La câteva luni bune de la acest incident, Biroul de presă al IPJ Cluj a confirmat informația, conform căreia Ilea a rămas pieton, însă în comunicatul pe care l-a oferit presei nu apare nicăieri numele său.

“La data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au oprit în trafic, în localitatea Livada, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, surprins cu aparatul radar în timp ce rula cu 103 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, se arată în comunicatul transmis de biroul de presă al IPJ.

Comisarul-șef Constantin Ilea a mai fost și în trecut în atenția publică atunci când numele său a fost invocat într-o stenogramă în cadrul dosarului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, un scandal de corupţie care a zguduit serios scena politică în 2014.

Atunci, Horea Uioreanu a fostarestat şi condamnat iniţial la şase ani de închisoare, pentru ca ulterior pedeapsa să-i fie redusă la doi ani cu suspendare, în decembrie 2016.

Citește și Comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu anunță că „fumul de la Crevedia se îndreaptă spre Capitală” și sfătuiește populația „să închidă geamurile”