Comisie medicală la Spitalul Floreasca pentru evaluarea stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Au trecut deja trei săptămâni de când Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul Floreasca, în comă. Potrivit unor surse medicale, la ora 17.00, o comisie medicală se întrunește pentru a evalua din nou starea celebrului artist.

04 iun. 2019, 12:52
Comisie medicală la Spitalul Floreasca pentru evaluarea stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu se află în continuare la Terapie Intensivă în Spitalul Floreasca din Capitală. Alături de el se află zilnic soţia lui.

Deși s-a vorbit despre posibila deconectare de la aparate a lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier se opune total acestui lucru. Ea și-a dorit să îl transfere pe soțul ei la o clinică de peste hotare. Medicii de la mai multe spitale din din Europa au refuzat-o din cauza stării de sănătate a cântărețului. În prezent, el este stabilizat, dar nimeni nu vrea să riște agravarea situației în care se află.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai. Cea care a sunat la 112 a fost soţia lui. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici. Medicii sunt rezervați în cazul său.