Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni lunea viitoare

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 18:50 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 18:50 // Sursa: romaniatv.net

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va întruni lunea viitoare, premierul Viorica Dăncilă precizând că va prezenta rezultatele prezenţei Guvernului la Bruxelles.

Întrebată joi de ce se întruneşte luni conducerea PSD, Dăncilă a răspuns: "Pentru că hotărârile se iau în acest for şi este important ca în acest for să luăm anumite hotărâri".

"Ştiţi foarte bine suntem un Guvern politic, trebuie să le spun şi celor din CExN care au fost rezultatele prezenţei noastre la Bruxelles, la întâlnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelaşi lucru l-am prezentat şi domnului preşedinte Liviu Dragnea şi acelaşi lucru vrem să-l prezentăm şi în faţa Comitetului Executiv. Aşa este normal - să facem un raport al activităţii noastre şi al modului în care este pregătit Guvernul pentru preluarea Preşedinţiei, dar şi al faptului că acolo s-a văzut cu adevărat cine are dreptate. Toţi au remarcat că suntem bine pregătiţi, iar Guvernul României este printre guvernele care intră în această Preşedinţie rotativă cel mai bine pregătit", a spus Dăncilă, după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ea a afirmat că pe ordinea de zi a CExN nu se află o discuţie pe amnistie şi graţiere.

"Nu avem aşa ceva (un act normativ privind amnistia şi graţierea - n.r.) pe ordinea de zi, nu am aşa ceva pe masa Guvernului. (...) În calitate de prim-ministru nu am un act normativ care să prevadă aşa ceva, nu am avut o discuţie, deci nu pot să prevăd sau să spun ceva. Nu ştiu dacă se impune o discuţie, nu pot să ştiu ce se va discuta în Comitetul Naţional. Fiecare poate să-şi spună opinia, aceasta este democraţia", a explicat Viorica Dăncilă.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 dec 23:52
Răspunde | Votează email 0 email
Zmeul galben
Da va intalniti sa discutati in care parte o dosului il pupati pe Iohannis ca in ultima vreme cam tot asta ati facut. Iata ca se implinesc aproape doi ani de cand mormolocul de Dragnea tot zice ca il suspenda.. mai lasati-ne frate cu Cex urile voastre duceti-va in cocinele de la teleorman si mai trageti un somn
1
EUR
4.7480
RON
20 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H