Compatibilitatea Gemenilor cu fiecare semn zodiacal. Cu cine formează un cuplu indestructibil

Gemenii sunt oameni foarte distractivi şi, de obicei, sunt viaţa oricărui grup din care fac parte.

22 aug. 2018, 07:02
Compatibilitatea Gemenilor cu fiecare semn zodiacal. Cu cine formează un cuplu indestructibil

Sunt persoane curioase, vibrante care iubesc viaţa şi exudă fericire. Ele pot fi nestatornice, dar acesta este costul intereselor şi pasiunilor lor. Nativul din Gemeni este grijuliu, fermecător, convingător şi destul de visător. El are nevoie de un partener la fel de profund ca şi el, cu care să împărtăşească dragostea pentru cunoaştere şi conversaţie. Îi plac persoanele care gândesc liber şi care îl respectă. Un Vărsător nu se va teme să îl cunoască în profunzime, stimulându-i în acelaşi timp visul pentru comunicare şi un stil de viaţă relaxat. Gemenii şi Vărsătorul ar forma o pereche de excepţie!

Citeşte şi Cele trei zodii care nu îşi doresc relaţii serioase

Iată compatibilitatea Gemenilor cu fiecare zodie:

Gemeni şi Berbec

Berbecul şi Gemenii formează un cuplu interesant, care este întotdeauna în oraş, făcând ceva distractiv împreună. Ei sunt opusul cuplului Netflix. Feed-ul lor de Instagram îi face pe oamenii îi exasperează pe cei din jur, dar ei iubesc să trăiască împreună o viaţă activă şi aventuroasă.

Gemeni şi Taur

Un Taur pune preţ pe loialitate şi sensibilitate mai presus de orice, ceea ce sufocă orice nativ din Gemeni. În mor similar, un Taur îl vede pe acesta haotic şi imprevizibil. Cele două semne se strezează reciproc!

Gemeni şi Gemeni

Cuplul va avea probleme, dar toate externe din cauza faptului că nu sunt persoane orientate spre detaliu. Cu toate acestea, relaţia va fi una plină de fericire şi entuziasm, pentru că cei doi vor iubi să aibă alături pe cineva care nu încearcă să îi domine şi controleze.

Gemeni şi Rac

Racul ţine la viaţa de familie şi pe stabilitatea pe care şi-o construieşte alături de partenerul său, în timp ce Gemenii se dezvoltă fără să aibă nevoie de o fundaţie, ceea ce ar însemna că ar fi blocaţi într-un singur loc prea mult timp. Acest lucru crează o bătălie în cuplul lor, pentru că nu formează o pereche în mod natural. Oricum, lucrurile pot fi cu adevărat speciale tocmai pentru că lucrurile nu funcţionează de la sine între ei.

Gemeni şi Leu

Gemenii şi Leul formează cuplul pe care îl ştii ca fiind cel mai distractiv dintre toate. Întotdeauna îşi fac planuri mari împreună şi se fac să râdă reciproc. Lucrurile mici vor forma fisuri în relaţie pentru că niciun dintre ei nu este prea matur, dar ei se distrează prea mult ca să observe asta.

Continuarea articolului pe eva.ro.


loading...