Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Elementele care-ti guverneaza zodia, apa, foc, pamant si aer, joaca un rol esential in abilitatile tale de relationare, de a te intelege cu cei din jur, din acest motiv, in relatia de cuplu, conteaza si compatibilitatea elementelor.

08 aug. 2017, 20:05
Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Zodii de pamant: taur, fecioara, capricorn

Zodii de aer: gemeni, balanta, varsator

Zodii de foc: berbec, leu, sagetator

Zodii de apa: rac, scorpion, pesti

Zodie de foc cu zodie de foc. Spre exemplu, un leu si un sagetator intr-o relatie amoroasa, sau un berbec cu un alt berbec. Oricum ar fi, combinatia este usor „inflamabila” si face ca relatia de cuplu sa fie foarte intensa, dar si oscilanta. Intr-un minut exista pasiune aparent nestavilita, intr-alt minut o cearta apriga in care ambii parteneri se lupta, parca, intr-un razboi al ego-urilor. Asadar, relatia intre doua zodii de foc este una exploziva. Insa niciunul dintre parteneri nu tine ranchiuna sau nu se supara pe celalalt pentru ca nativii tuturor zodiilor de fac apreciaza sinceritatea inainte de toate, potrivit lyla.ro.

Zodie de foc cu zodie de pamant. Un sagetator cu un taur, spre exemplu, sunt o combinatia stabila, caci o zodie de foc cu una de pamant, aflate intr-o relatie amoroasa, descopera si dezvolta numeroase interese comune pentru a putea sustine legatura emotionala. Pe de alta parte, zodia de pamant reuseste sa tempereze zodia de foc. Marele risc al unei asemenea legaturi amoroase este ca nativul din zodia de pamant sa nu epuizeze, la un moment dat, tot incercand sa stavileasca impulsurile partenerului nativ intr-o zodie de foc. Pe de alta parte, persoanele nascute in zodii de pamant – taur, fecioara, capricorn – nu se impaca prea bine cu schimbarea dupa care tanjesc atat de mult zodiile de foc – berbec, leu, sagetator – motiv pentru care exista si riscul de a se crea frustrari si tensiuni in relatia de cuplu.

Zodia de foc cu zodia de aer. Un varsator cu un leu nu au limite, caci nativii din zodiile de aer alimenteaza natura „combustibila” a nativilor din zodiile de foc, aducandu-i pe acestia din urma pe culmile exaltarii. Pana una alta, ca focul sa arda este nevoie de oxigen, nu? Insa combinatia dintre o zodie de foc si una de aer, pe care de palpitanta este, pe atat de instabila e. Niciunul dintre parteneri nu-si va gasi „radacini” in relatie, motiv pentru care exista riscul ca, in timp, sa intervina instrainarea unuia fata de celalalt.

Zodia de foc cu zodia de apa. Un nativ berbec si un nativ in pesti vor cadea de acord cel mult ca este in regula sa nu fie de acord unul cu celalalt. O astfel de combinatie are slabe sanse sa se materializeze, sa se consolideze intr-o relatie stabila, caci partenerilor le este foarte greu sa-si rezolve diferentele de opinii, de comportament, de preferinte. In timp ce partenerul nativ in zodia de foc il va considera pe cel din zodia de apa prea emotional, cel din urma il va acuza pe primul de lipsa de tact si de empatie.

Zodie de pamant cu zodie de aer. Iata o combinatie cu puternice accente intelectuale, in care partenerii fac, inainte de toate, o echipa. Un nativ din fecioara si unul din varsator, spre exemplu, vor avea o relatie amoroasa productiva, in care amandoi simt nevoia sa evolueze intelectual, dar si emotional. Atentie, insa! Daca nativul din zodia de aer isi critica partenerul nativ intr-o zodie de pamant, o sa-l demoralizeze total, caci acesta din urma nu are capacitatea de a vedea o critica drept un gest constructiv. Pe de alta parte, nativul din zodia de aer poate ajunge sa se simta frustrat de pasul lent cu care evolueaza partenerul sau nativ in zodia de pamant.

Zodie de pamana cu zodie de pamant. Un capricorn si un taur, asadar doua zodii de pamant, vor avea parte de un mare confort emotional si de siguranta in relatia de cuplu. Amandoi stiu de unde se trag, isi cunosc originile si au o perspectiva de viitor suficient de clara incat sa vizualizeze si drumul pe care-l au de parcurs pentru atingerea unui anumit obiectiv. O relatie de cuplu formata din parteneri nativi in zodii de pamant are sanse de a fi sustenabila pe termen lung, amandoi avand toate conditiile necesare pentru a obtine liniste sufleteasca. Insa, problemele pot aparea atunci cand pesimismul isi vara coada in relatia de cuplu. Daca unul dintre parteneri (sau chiar amandoi) da dovada de pesimism, acesta il va trage in jos si pe celalalt.

Zodie de pamant cu zodie de apa. O fecioara cu un scorpion vor reusi sa-si uneasca energiile pentru a lucra bine impreuna, pentru a-si mentine sanatatea fizica si psihica si pentru a sustine un parteneriat echilibrat. Asadar, un nativ al unei zodii de pamant cu un nativ al unei zodii de apa fac echipa buna impreuna, creativa din multe puncte de vedere, caci pamantul ghideaza apa, in timp ce apa „hraneste” pamantul.

Zodie de apa cu zodie de apa. Aceasta combinatie ori este un succes, ori un mare esec. Cum apa ilustreaza emotiile, cand doua zodii de apa se intalnesc ori se ridica una pe cealalta, ori pica in cascada din cauza pesimismului. Un rac si un peste, spre exemplu, ori reusesc sa-si uneasca energiile, ori nu vor reusi sa aiba o relatie profunda pentru ca, pur si simplu, nu exista suficienta „chimie” intre ei doi. Asadar, in cazul combinatiei unei zodii de apa cu o alta zodie de apa, este totul sau nimic.

Zodie de apa cu zodie de aer. Un scorpion cu o balanta? In timp ce un nativ al unei zodii de apa adora sa fie lasat in ritmul lui, sa „curga”, sa se „desfasoare” nestingherit, nativul zodiei de aer va dori, cel mai probabil, sa grabeasca pasul printr-un avant brusc. Asadar, o astfel de combinatie nu este una tocmai fericita, caci zodia de aer se va simti iritata de ritmul zodiei de apa, in timp ce cea din urma va considera insensibile si prea insistente actiunile nativului din zodia de aer.

Zodie de aer cu zodie de aer. Un varsator cu un nativ din zodia gemeni pot parcurge impreuna o distanta considerabila fara a ajunge nicaieri impreuna. Combinatia energetica a doi nativi dintr-o zodie de aer poate fi, totodata, epuizanta, caci presupune o activitate intensa pe plan comunicational, iar la un moment dat cel putin unul dintre parteneri o sa simta nevoia sa se retraga in propriul colt de liniste. Pana una alta, este totusi vorba de doua zodii de aer, iar aerul nu prea poate sustine aerul, motiv pentru care sunt slabe sanse sa evolueze impreuna. Cum toate zodiile de aer apreciaza si tanjesc dupa progres, lipsa acestuia s-ar putea sa devina cumplit de nemultumitoare, la un moment dat.

Citeşte şi Mari surprize pentru aceste 5 zodii, în luna AUGUST