Razie la unul dintre cele mai populare complexe comerciale din Capitală. Tone de haine contrafăcute au fost confiscate de autorități

Complexul IDM a fost luat cu asalt de polițiștii care au confiscat tone de haine cu etichetă de firmă contrafăcute. Autoritățile au făcut peste 100 de percheziții.

30 iun. 2021, 13:38
Razie la unul dintre cele mai populare complexe comerciale din Capitală. Tone de haine contrafăcute au fost confiscate de autorități

Complexul IDM din capitală a fost luat cu asalt de către  aproximati 400 de polițiști, care a confiscat tone de haine cu etichetă de firmă, contrafăcute. În urma a 114 percheziții la standurile din incinta complexului, aflat în zona podului Basarab, mai multe produse au fost confiscate.

„La această ora, Poliția Capitalei și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează 114 percheziții la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, în cadrul unui dosar penal privind punerea în circulație a unor produse purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată. Aproximativ 400 de polițiști sunt în desfășurarea acestor activități, pe raza sectorului 1. Bunurile identificate sunt ridicate, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, conform Antena 3.

Peste 150 de percheziții într-un dosar de trafic în care sunt implicați polițiști corupți

Șeful Poliției de frontieră Mehedinți, comisarul Sorin Coman, a fost ridicat de DIICOT sub acuzația de trafic de țigări. Autoritățile au demarat peste 150 de percheziții la firme şi polițiști de frontieră din vestul şi sud vestul ţării.

În această dimineață, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițerii DGA efectuează peste 150 de percheziții în județe din sudul și vestul țării. Acțiunea vizează destructurarea unor grupări infracționale care conlucrează în vederea comiterii infracțiunii de contrabandă, se arată într-un comunicat al autorităților.

Potrivit ultimelor informații, grupările erau protejate de mai mulți polițiști, în schimbul unor sume de bani pe care aceștia le primeau periodic de la lideri, relatează Antena3.