Compozitorul hitului „Puşca şi cureaua lată”, extrădat din SUA. Cum vroia să-i păcălească pe americani FOTO

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ pentru un solist celebru de la noi care pare sa-si fi propus sa pacaleasca autoritatile americane. Prins in fapt, pe aeroport, cantaretul a fost trimis acasa si e posibil sa primeasca interdictie.

01 ian. 2015, 09:25
Compozitorul hitului „Puşca şi cureaua lată”, extrădat din SUA. Cum vroia să-i păcălească pe americani FOTO

Numele lui Traian Ilea nu este cunoscut tuturor romanilor, insa piesa lui, „Pusca si cureaua lata” este, de departe, unul dintre cele mai rasunatoare hit-uri ale muzicii populare, scrie cancan.ro. Asa se face ca artistul originar din Ardeal are multe cantari peste hotare, melodia lui facând furori printre romanii aflati in strainatate care inca isi plang adolescenta petrecuta in Romania.

Citeşte şi Mesajul de Anul Nou al lui Traian Băsescu pentru toţi „băsiştii”

Asa se face ca, anul acesta, Traian Ilea a fost chemat sa sutina un concert, de Revelion, intr-un local din Chicago, acolo unde se afla una dintre cele mai mari comunitati de romani din America.

A pacalit cu viza

Numai ca ziua de alaltaieri a fost una cu ghinion pentru solistul nostru. Potrivit surselor, de indata ce a ajuns pe aeroportul din Chicago, artistul a fost obligat sa faca imediat cale intoarsa.

Citeşte şi Cântăreaţa americană Alicia Keys a devenit din nou mamă

Nu de alta, dar se pare ca autoritatile au aflat ca Ilea urma sa cante la o petrecere de Revelion, iar acesta nu ar fi prezentat decat viza de turist, neavand si documentele platite pentru munca pe teritoriul SUA. Gestul sau a avut consecinte destul de serioase, autoritatile americane fiind extrem de stricte, la acest capitol. Dincolo de faptul ca a fost trimis acasa, lui Ilea i s-a anulat viza si e posibil chiar sa primeasca interdictie pentru teritorul american.