Comunicat AUR: „PSD îl ţine în braţe pe Iohannis şi azmute poliţia pe cei care îndrăznesc să le deranjeze”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a emis joi un comunicat prin care acuză Partidul Social Democrat, aflat la guvernare în coaliţie cu PNL, că îl apără pe preşedintele Klaus Iohannis şi că se foloseşte de Poliţia Română pentru a-şi reduce la tăcere adversarii politici.

15 dec. 2022, 19:37
Comunicat AUR: „PSD îl ţine în braţe pe Iohannis şi azmute poliţia pe cei care îndrăznesc să le deranjeze”

Comunicatul AUR a fost emis după ce o delegaţie a partidului s-a deplasat la sediul social-democraţilor pentru a preda listele cu semnături strânse pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

„PSD nu trebuie să îl mai țină în brațe pe Klaus Iohannis!

Klaus Iohannis trebuie demis! Acesta este mesajul pe care majoritatea românilor i-l transmit locatarului de la Cotroceni.

Astăzi, Alianța pentru Unirea Românilor a predat Partidului Social Democrat semnăturile strânse în campania ˝Jos Iohannis˝. Cele peste două milioane de semnături strânse în perioada 1 noiembrie 2021 – mai 2022 le-am dus la sediul PSD.

Ce vor face Marcel Ciolacu și cei din conducerea PSD? Vor continua să îl țină pe mai departe la Cotroceni pe Klaus Iohannis, împotriva mesajului dat de români? Sau vor asculta vocea poporului?

Citeşte şi: Paul Stănescu, anunț de ultimă oră privind Bugetul pe 2023: ”Este unul care protejează românii și îi ajută să treacă mai bine peste această perioadă”

Soluțiile pentru ca România să nu mai fie umilită și îngenuncheată sunt: demiterea lui Klaus Iohannis și alegeri anticipate!

Avem peste 2 milioane de semnături strânse pentru demiterea lui Klaus Iohannis!”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii AUR afirmă că au peste două milioane de semnături strânse pentru demiterea lui Klaus Iohannis.

„PSD trebuie să renunţe la a mai face scut în jurul lui Iohannis şi să asculte vocea poporului”, se menţionează în finalul comunicatului.

Citeşte şi: Ciolacu susține boicotul împotriva Austriei: Fiecare dintre noi avem dreptul să reacţionăm personal faţă de gestul făcut nu de austrieci, ci de cei care conduc acum statul austriac