Comunicat de presă NUBA: Avem încredere deplină în autoritățile care investighează această agresiune

Acționarii clubului NUBA reacționează după incidentul grav din 20 aprilie, când Jean Sasu, patronul clubului Nuba, a fost atacat ziua în amiaza mare de un albanez care între timp a fugit din țară.

24 apr. 2023, 16:32
Comunicat de presă NUBA: Avem încredere deplină în autoritățile care investighează această agresiune

În urma incidentului foarte grav, care a avut loc pe 20 aprilie 2023, în care unul dintre acţionarii clubului a fost înjunghiat, grupul de firme Nuba a transmis o serie de precizări.

”Incidentul a avut loc în mijlocul zilei, la mai puțin de un kilometru de sediul Guvernului României, deci o zonă frecventată inclusiv de demnitari ai statului român. Atacul a fost rapid, total neaşteptat şi inexplicabil.

Menţionăm că, din primul moment, am pus la dispoziţia anchetatorilor toate datele cerute, informaţiile şi imaginile de pe camerele de supraveghere deţinute de noi, pentru ca atacatorul să fie prins cât mai repede şi tras la răspundere conform legii.

Avem încredere deplină în autoritățile care investighează această agresiune, iar acționarii, angajații și colaboratorii grupului de firme Nuba cooperează permanent cu organele de anchetă.

În cei 8 ani de activitate, nu au existat niciodată conflicte sau evenimente grave în locațiile noastre şi vrem să ne asigurăm că aşa va fi şi de acum înainte. Chiar şi aşa, am decis să întârim paza în toate locațiile Nuba, astfel încât, atât clienții noştri cât şi personalul să se afle în deplină siguranță”, a transmis acționariatul clubului.