Concedii mai ieftine cu până la 30%. Vezi aici harta destinaţiilor şi a reducerilor

Cei care vor să beneficieze de un concediu mai ieftin o pot face optând pentru achiziţionarea pachetelor turistice din timp. Astfel, puteţi beneficia de o reducere de până la 30% din costul concediului.

20 ian. 2012, 06:54
Concedii mai ieftine cu până la 30%. Vezi aici harta destinaţiilor şi a reducerilor

Condiţia principală la achiziţionarea pachetelor turistice din timp, pentru petrecerea concediului la vară, este aceea ca turiştii să plătească 50% din preţul pachetului în avans. Reduceri de preţ pot fi obţinute pe destinaţiile Spania, Grecia şi Turcia, precum şi la concediile din ţară.

„Creta are reduceri cuprinse între 4 şi 29%. Preţurile pornesc de la 362 euro de persoană (6% reducere inclusă în preţ) la un hotel de trei stele, iar pachetul include transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, şapte nopţi de cazare cu demipensiune”, a declarat pentru RTV.NET Mădălina Popa, reprezentant Prompt Service Travel.

Turiştii care optează pentru Rhodos vor beneficia de reduceri cuprinse între 3 şi 30%, iar cel mai mic tarif este 378 de euro de persoană (reducere early booking de 15% inclusă în preţ) pentru transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, şapte nopţi cazare cu all inclusive la hotel de trei stele.

Mallorca, reduceri de 20% până la sfârşitul lunii

„Reducerile pe destinaţia Mallorca sunt cuprinse între 10 şi 20%, iar preţurile pornesc de la 414 euro de persoană (redus cu 15% până pe 31 ianuarie) pentru transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu demipensiune la hotel de trei stele”, a spus Marius Berca, director la Christian Tour.

Tenerife, reduceri de până la 27%

Pentru Tenerife, reducerile early booking sunt cuprinse între 3 şi 27%, valabile până pe 31 ianuarie.

„Tarifele includ aceste reduceri şi pornesc de la 701 de euro de persoană (cu 8% dicount) la un hotel de trei stele. Sunt incluse transportul cu avionul, taxe de aeroport, şapte nopţi de cazare, asistenţă turistică, asigurare medicală şi storno”, a spus Mădălina Popa, reprezentant Prompt Service Travel. De asemenea, turiştii cu un buget mediu pot alege un hotel de patru stele din staţiunea Costa Adeje pentru care tarifele pornesc de la 762 Euro/pers. (18% reducere inclusă), regimul de masă fiind mic dejun.

Reduceri de 30% în Turcia

Turiştii care cumpără în această lună pachete turistice în Antalya beneficiază de reduceri, cele mai mari fiind pentru staţiunea Side, cuprinse între 10 şi 30%.

„Cine rezervă încă de pe acum vacanţa de vară va plăti de la 524 de euro de persoană (cu 30% reducere inclusă) la un hotel de cinci stele în staţiunea Side sau de la 444 de euro de persoană (20% reducere) în staţiunea Alanya”, a declarat Marius Berca. Preţurile includ transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi de cazare cu all inclusive, asistenţă turistică.

Reduceri la concediile petrecute în România

Cei care vor să se relaxeze la vară în staţiunile din ţară beneficiază de reduceri de până la 20%. „Turiştii care optează pentru vacanţa de vară în România pot alege staţiunea Saturn cu preţuri de la 29 de lei de persoană pe zi, cazare în camere de două stele. Avem reduceri timpurii de până la 20% la cazare pentru sejururi achitate integral până pe 31 martie”, a spus Marius Mereuţă, reprezentant Transilvania Travel. Staţiunea Băile Felix are tarife de la 100 de lei pe zi, preţul incluzând cazare în camere de două stele cu demipensiune şi tratament. Şi în acest caz reducerile sunt de până la 20% până pe 31 martie.

Plata la pachetele cumpărate din timp se face în trei rate

„Confirmarea rezervării se va face doar în baza plăţii avansului de 50% din valoarea totală a serviciilor în maxim trei zile de la emiterea facturii. Diferenţa de 50% se va achita astfel: 25% până la expirarea perioadei de Early Booking, iar restul de 25% cu 15 zile înaintea datei de plecare”, informează Steluţa Năstase, reprezentant Besttourism.ro.