Concertele anunţate pentru 2012. Vezi ce artişti vor ajunge în România

Anul 2012 se anunţă unul cu surprize în materie de distracţie. Anul viitor Bucureştiul va fi gazda multor trupe şi cântăreţi aduşi de peste hotare special pentru miile de fani din România. Printre mult aşteptatele spectacole se numără cel al trupei Red Hot Chili Peppers şi White Sensation Party.

20 dec. 2011, 07:54
Concertele anunţate pentru 2012. Vezi ce artişti vor ajunge în România

Trupa Arch Enemy va concerta la Bucureşti pe 18 ianuarie 2012. Arch Enemy va susţine primul său concert în România la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului ”Khaos Legions“, cel mai recent material discografic al trupei.

Preţul pentru biletele Arch Enemy variază în funcţie de perioada de achiziţionare, astfel:
– 105 lei – între 1 decembrie 2011 şi 17 ianuarie 2012
– 120 lei – în ziua concertului
Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro.

De asemenea şi Iron Butterfly sunt aşteptaţi de fanii români. Trupa Iron Butterfly va concerta la Bucureşti pe 19 februarie 2012. Locul de desfăşurare al mult-aşteptatul eveniment urmează a fi anunţat ulterior. Concertul face parte din turneul european al trupei, care mai cuprinde state precum Marea Britanie, Germania, Italia, Polonia şi Cehia.
Despre Iron Butterfly s-au scris multe. Probabil cea mai importantă distincţie de pe cartea lor de vizită este primul disc de platină acordat unei formaţii pentru realizările extraordinare în materie de muzică. În acest sens, formaţia americană a vândut nu mai puţin de 8 milioane de exemplare în primul an de lansare al albumului “In-A-Gadda-Da-Vida” (1968), în principal datorită piesei cu acelaşi nume.
Informaţiile în legătură cu locaţie, bilete, ora de început etc. vor fi comunicate de organizator în perioada care urmează.

Mult îndrăgitul cântăreţ Toto Cutugno este aşteptat pe 29 februarie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti. Acesta revine în România pentru un nou concert. Preţul biletelor variază între 100 şi 550 de lei.

Bilete : Platinum Circle: 550 lei
Golden Vip: 400 lei
Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 200 lei
Categoria 3: 100 lei    
Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Lara Fabian este aşteptată pe 17 martie 2012 unde va concerta în premieră la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii evenimentului, Project Events şi European Event Services.
De origine belgiană, Lara Fabian se face cunoscută publicului larg prin apariţia pe scena Eurovisionului din 1988 unde se clasează pe locul 4.
Este cunoscută şi prin interpretarea deosebita a unor piese precum “Adagio”, “I Will Love Again” (numarul 1 în Bilboard), “I Am ho I Am” sau “Love By Grace”.
Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.biletfan.ro, www.bilete.ro sau www.ticketpoint.ro.
Preţurile biletelor pentru concertul Lara Fabian de la Bucureşti sunt următoarele:

  • Categoria VIP: 350 lei
  • Categoria 1: 300 lei
  • Categoria 2: 250 lei
  • Categoria 3: 200 lei
  • Categoria 4: 150 lei
  • Categoria 5: 100 lei

Pe 7 aprilie 2012, cel mai aşteptat spectacol de patinaj artistic revine în România. Kings On Ice va avea loc pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti şi îi va avea în distribuţie pe multiplii campioni Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel, Brian Joubert, dar şi numeroase alte nume de referinţă ale celui mai rafinat sport al gheţii.
Pentru ediţia 2012, numerele şi demonstraţiile spectaculoase puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional, vor fi acompaniate de acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius, mânuit de Edvin Marton.
Preţurile biletelor pentru ediţia Kings On Ice 2012 sunt următoarele:

  • Categoria 1: 100 lei
  • Categoria 2: 150 lei
  • Categoria 3: 200 lei
  • Categoria 4: 250 lei
  • Categoria 5: 350 lei
  • Categoria 6: 400 lei

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta sau online, pe www.myticket.ro.

White Sensation, cel mai tare eveniment dance vine în Bucureşti. Pe 21 aprilie 2012, în premieră în România, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transformă Pavilionul Central al Romexpo Bucureşti în “Ocean of White”. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani, care trebuie să se îmbrace în haine de culoare albă. Show-ul este renumit pentru spectacolul de lumini, lasere, dj-i, decor fanstastic, teatru, coregrafii spectaculoase.

Cel mai impresionant eveniment dance din lume se va desfăşura la Romexpo şi amenajarea va dura o întregă săptămână, echipamentele tehnice vor sosi către România cu 40 de camioane din care 160 cabine de sunet, 5 kilometri de cabluri, 48 de fântâni, 20 de sisteme de laser, 200 efecte pirotehnice şi un staff alcătuit din 200 de membri. Peste un million şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe patru continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond.

Prețuri bilete

  • bilete Ring – 240 ron
  • bilete Delux – 440 ron
  • bilete VIP – 770 ron (loc rezervat la masă & voucher consumaţie bar 100 lei incluse)

Trupa Mötley Crüe va concerta pentru prima dată în România, pe 15 iunie 2012, la Zone Arena din Bucureşti, în cadrul festivalului Ost Fest, informează organizatorii, Project Events. Cei patru membrii fondatori ai formaţiei Mötley Crüe, Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars şi Nikki Sixx, au promis un show incendiar în România. Controversată dar şi adulată, trupa Mötley Crüe a reuşit să vândă, de la înfiinţarea sa în 1981 până în prezent, peste 80 de milioane de albume.

Mötley Crüe este o trupă de glam metal, care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului lor album, „Too Fast For Love”.

Biletele se găsesc online pe biletoo.ro, BLT.ro sau Myticket.ro.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc şi în 2012, anunţă organizatorii. Astfel, în zilele de 6, 7, 8 iulie, izlazul comunei Tunari se va transforma din nou într-un adevarat parc de distractii cu scene în aer liber, terase, zone de sport, relaxare şi activitati creative alaturi de zona de camping.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata în totalitate acestui gen. Primul nume confirmat în programul B’ESTFEST 2012 şi pe noua scenă este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european. Originara din Germania, trupa a luat nastere in 1978 si se numara printre pionierii thrash-death metal-ului, alaturi de compatriotii Destruction si Sodom.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe  31 august 2012. Rockerii de la Red Hot Chili Peppers vor susţine primul lor concert din România. Trupa va concerta pe scena National Arena din Bucureşti în cadrul turneului de promovarea a celui mai recent album al formaţiei, “I’m with you“.
Cu un sound aparte, o combinaţie între funk, alternative rock, punk rock, trupa şi-a cucerit imediat fanii, dar şi criticii, devenind una dintre cele mai influente trupe rock pentru generaţii întregi.
Red Hot Chili Peppers(RHCP) s-au format în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în anul 1983, primul album ce poartă chiar numele formaţiei: “Red Hot Chili Peppers” fiind lansat în anul 1984.
Biletele pentru acest concert eveniment se pot achiziîn reţeaua magazinelor Diverta.