Conchita Wurst, primul travestit angajat în celebrul cabaret Crazy Horse

Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014, va evolua între 9 şi 15 noiembrie la Paris, pe scena celebrului cabaret Crazy Horse, considerat un veritabil "templu" dedicat nudităţii feminine, au anunţat joi reprezentanţii companiei franceze.

26 sept. 2014, 11:54

„Femeie de alt gen, artist liber, care se joacă cu convenţiile cu graţie, entuziasm şi umor”, potrivit managerilor de la Crazy Horse, Conchita Wurst, în vârstă de 25 de ani, primul travestit care va evolua pe scena cabaratului parizian înfiinţat în 1951, va oferi spectatorilor „strălucire, o voce de soprană, barbă şi bătăi din gene false”, scrie Mediafax.

Conchita Wurst va interpreta trei secvenţe create special pentru ea pe baza repertoriului său muzical, alături de dansatoarele de la Crazy Horse. Regia va fi asigurată de coregrafa Blanca Li, iar costumele pe care le va purta Conchita Wurst sunt realizate de creatorul de modă Jean-Paul Gaultier.

Parisul este oraşul iubirii, sinonim al senzualităţii şi al femeilor de excepţie. Crazy Horse reprezintă ansamblul acestor valori. Sunt încântată să o întruchipez pe femeia sublimă şi senzuală şi să am posibilitatea de a trăi o aventură atât de strălucitoare şi de formidabilă„, a declarat Conchita Wurst într-un comunicat.

Conchita Wurst inaugurează un nou gen: ea este o femeie cu barbă, cu atribute de virilitate, dar şi de o mare feminitate. Acest amestec este exploziv şi fascinant. Conchita aduce pe scenă un act de curaj şi de frumuseţe, trimite tuturor oamenilor mesajul de a-şi trăi vieţile aşa cum vor să şi le trăiască. Invitarea Conchitei pe scena noastră reprezintă un fel de a reveni la ADN-ul cabaretului Crazy Horse„, a declarat Andrée Deissenberg, directorul artistic al cabaretului.