LIGA 1 PLAY OUT, ultima etapă: ACS Poli Timişoara A RETROGRADAT, FC Voluntari va juca BARAJ cu Chindia Târgovişte

ACS Poli Timişoara este a doua echipă retrogradată din Liga 1, deşi bănăţenii au învins, sâmbătă, în deplasare, cu 1-0 pe Concordia Chiajna. FC Voluntari a obţinut o remiză chinuită cu Juventus, 2-2, meci considerat în deplasare dar jucat pe propriul stadion.

02 iun. 2018, 20:11
LIGA 1 PLAY OUT, ultima etapă: ACS Poli Timişoara A RETROGRADAT, FC Voluntari va juca BARAJ cu Chindia Târgovişte

ACS Poli Timişoara s-a impus la Chiajna, 1-0 ci Concordia, dar victoria nu a ajutat-o să evite retrogradarea. Asta pentru că FC Voluntari a remizat, 2-2, cu Juventus, pe prorpiul teren, dar meciul a fost considerat în deplasare. trupa lui Adrian Mutu a fost condusă de două ori, ultima oară în minutul 85, dar a egalat în minutul 88 dintr-un penalty controversat, transformat cu emoţii de Cernat: Stoian, portarul lui Juventus, a fost pe mingem, dar a respins-o în poartă!

ACS Poli Timişoara a terminat cu 27 de puncte, la fel ca FC Voluntari, dar este dezavantajată deoarece a beneficiat de rotunjire la înjumătăţirea punctelor!

Comitetul Executiv al FRF a decis ca barajul să se dispute în sistem tur / retur pe 9, respectiv 13 iunie. Se vor confrunta FC Voluntari și Chindia Târgoviște. „Ordinea disputării partidelor va fi stabilită prin tragere la sorți”, a fost anunțul oficialilor FRF.