CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA 1-0: Surpriză mare în Liga 1

Concordia Chiajna a realizat surpriza etapei a 16-a din Liga 1 după ce a învins-o pe Steaua, scor 1-0. Duminică, se joacă derby-ul Astra-CSU Craiova.  

19 nov. 2016, 12:49
CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA 1-0: Surpriză mare în Liga 1

UPDATE: Laurenţiu Reghecampf: „Mai rău de atât nu se poate!”. În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte şi va juca în etapa viitoare, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în timp ce Concordia Chiajna urcă pe locul 11, cu 16 puncte, iar în runda următoare, se va deplasa la Mediaş, pentru meciul cu Gaz Metan.

UPDATE: Echipa Steaua a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Concordia Chiajna, în etapa a XVI-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Neluţ Roşu, de la şase metri, cu capul, în minutul 23.

Concordia: Bălgrădean – Koenders, Albu, Tincu, Melinte – Roşu, Costin, Cristescu – Grădinaru, Răducanu (Padovani ’65), Constantinescu (Ciobanu ’12/Cristea ’90). Antrenor: Emil Ursu

Steaua: Niţă – Ov. Popescu (Man ’31), Moke, Toşca (Bourceanu ’31), Momcilovic – Sulley, Pintilii (Tudorie ’65) – Enache, Boldrin, De Amorim – Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaşe galbene: 

Meciul a fost arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru, ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Marius Cristian Marchidanu.

Arbitru de rezervă a fost George Rădulescu, iar observatori Laszlo Sajtos şi Imilian Şerbănică.

”Rămas bun, fratele nostru”, a fost mesajul purtat de jucătorii Stelei înainte de începerea meciului pentru Daniel Prodan.

La debutul partidei s-a ţinut un minut de reculegere pentru Daniel Prodan.

CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT STREAMING. Doar o victorie au izbutit ilfovenii în ultimele 10 meciuri din campionat, 1-0 pe terenul celor de la Dinamo, în rest au patru remize şi cinci înfrângeri.

Steliştii sunt neînvinşi în precedentele opt jocuri disputate în campionat din postura de vizitatori, interval în care au înregistrat șapte victorii şi o remiză.

CHIAJNA – STEAUA 1-0: A marcat: N. Roșu 23

Echipe de start:

 

Chiajna: Bălgrădean – Koenders, Albu, Tincu, Melinte – Roșu, R. Costin, Cristescu – Grădinaru, R. Răducanu, M. Constantinescu
Rezerve: Drăghia, A. Cristea, Asanache, Mamele, Rogoveanu, Padovani, Ciobanu

 

Steaua: Fl. Niță – Ov. Popescu, Moke, Toșca, Momcilovici – Muniru, Pintilii – G. Enache, Boldrin, De Amorim – A. Popa
Rezerve: Stăncioiu, Man, Tudorie, Jakolis, Aganovici, Achim, Bourceanu


Concordia şi Steaua s-au mai întâlnit de 11 ori în Liga 1 Orange, de 10 ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

„Popa a făcut un meci foarte bun cu Viitorul. O să vedem dacă Adi Popa o să joace pe partea dreaptă sau în atac. Depinde de ceea ce se întîmplă în echipă.  

Pintilii este în cantonament, face parte din lotul pentru meciul de mîine. Şi-a revenit şi sper să nu mai aibă parte de accidentări. Ştiam că Filip o să revină din decembrie la antrenamente, accidentarea lui a fost foarte gravă. Nu are rost să forţăm. O să fim fericit dacă o să îl am în cantonamentul din Antalya”, a spus Reghe.

Concordia Chiajna continua campania ”Cristina are nevoie de noi!” și la partida cu Steaua București de sâmbătă, 19 noiembrie 2016.

Astfel, toți banii care vor fi încasați din vânzarea biletelor vor intra în contul Cristinei Sima, fata de 16 ani bolnavă de cancer care locuiește în cartierul Militari Residence din Chiajna„, a anunţat gruparea ilfoveană, pe contul său de Facebook.

CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT STREAMING. Concordia a lansat campania ”Cristina are nevoie de noi!” încă din luna septembrie.

Povestea ei ilustrează neputința unui sistem medical dar și drama prin care trec părinții și cei apropiați fetei de 16 ani. Începând cu anul 2015, viața tinerei a urmat alt curs: i-a fost extirpat un rinichi, iar de atunci viața ei a luat-o pe un drum nemilos.

Si-a lasat in urma prietenii si colegii si s-a mutat cu totul in salonul rece de spital. Acesta i-a devenit, brusc, casa si scoala. După inevitabilul tratament cu citostatice, Cristina a câștigat prima bătălie cu cancerul. Un an mai târziu, boala a recidivat. În acest moment, șansele ei la o viață normală sunt legate de un tratament la St. Ana Kinderspital din Viena„, se arată pe contul de Facebook al Concordiei.

Preţurile biletelor la meciul dintre Concordia şi Steaua sunt cuprinse între 10 lei, la peluze, şi 40 de lei, la Tribuna 0.