Concurs de Miss cu „greutate”: „Sunt mândră de vergeturile şi celulita mea. Mă simt sexy” FOTO

Frumuseţea nu ţine neapărat de tiparul 90-60-90, abdoment plat şi picioare fără celulită. Acest lucru este demonstrat de un concurs atipic de frumuseţe, unde nicio candidată la titlul de "Regina frumuseţii" nu cântăreşte mai puţin de 100 de kilograme.

20 iun. 2013, 11:20
Concurs de Miss cu „greutate”: „Sunt mândră de vergeturile şi celulita mea. Mă simt sexy” FOTO

30 de modele cu siluete rubensiene au fost selectate pentru a participa la un concurs de Miss „Grăsuţa”. Una mai rotunjoară decât alta, fetele îşi etalează formele pline ca şi când ar fi nişte modele de top.

În condiţiile în care standardele de frumuseţe promovate nu depăşesc talia de viespe, braţele tonifiate şi picioarele lungi şi extrem de subţiri, „grăsuţele” sunt demne de admirat pentru curajul cu care îşi expun „şunculiţele” şi celulita.

CITEŞTE ŞI: Femeile cu forme voluptuoase s-au luptat pentru titlul de Miss XXL

Cu bustul înainte, zâmbetul larg pe faţă şi mâna în şold, acestea au păşit un pic nesigur pe podiumul de prezentare.

„Mă simt foarte sexy. Am vergeturi şi celulită, însă nu am dus niciodată lipsă de atenţie din partea bărbaţilor. Sunt mândră de felul în care arăt, iar dacă mi s-ar cere să umblu numai în lenjerie intimă, aş face-o. Mărimea nu contează, este doar un număr. Prefer să am o personalitate spumoasă, decât să fiu un ambalaj care arată frumos şi atât”, au spus candidatele la titlul de miss.