Concurs pentru angajarea unor psihologi în şase unităţi de poliţie. Şeful Poliţiei Române anunţă schimbări

Publicat: Luni, 12 Martie 2018 12:18 // Actualizat: Luni, 12 Martie 2018 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a anunţat luni că în 17 martie va avea loc un concurs pentru angajarea unor psihologi în unităţile de poliţie din Buzău, Bihor, Harghita şi Ilfov, precum şi la nivelul Inspectoratului General şi la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. Ioniţă a declarat că până la sfârşitul lunii vor fi achiziţionate echipamente de protecţie pentru poliţişti, respectiv 70.000 de veste antiglonţ şi antiînjunghiere, 1.000 de căşti antiglonţ cu vizor şi 370 de scuturi antiglonţ.

„Rolul psihologului de unitate care poate avea la îndemână o fişă a angajatului, pentru a identifica mai bine comportamente potenţial deviante. E important să angajăm mai mulţi psihologi şi am început acest demers. Pe 17 martie va fi un concurs pentru angajare a specialiştilor psihologi în şase unităţi, respectiv judeţele Buzău, Bihor, Harghita, Ilfov, IGPR şi şcoala de agenţi poliţie Vasile Lascăr din Câmpina", a declarat Cătălin Ioniţă.

El a adăugat că IGPR este într-un proces de evaluare a necesarului de teste psihologice din unităţile din subordine, pentru ca apoi să poată fi demarată procedura de achiziţie.

Şeful Poliţiei Române a mai anunţat că până la sfârşitul lunii martie vor fi cumpărate şi echipamente de protecţie pentru poliţişti, respectiv 70.000 de veste antiglonţ şi antiînjunghiere, 1.000 de căşti antiglonţ cu vizor şi 370 de scuturi antiglonţ. Ioniţă a adăugat că Poliţia Română va primi 800 de autospeciale.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H