Condamnat să stea cu familia. Viaţa unui arestat la domiciliu, din România VIDEO

Nu are brăţară electronică, dar este consemnat la el în casă. Omul de afaceri Tudorel Mihai a povestit în faţa camerelor de televiziune cum şi-a petrecut primele ore de arest la domiciliu. El a primit deja trei vizite din partea poliţiştilor şi a stat alături de fiul său. Chiar dacă nu are voie să păşească mai departe de poarta casei, e foarte mulţumit că acum poate sta alături de familie.

09 feb. 2014, 10:42
Condamnat să stea cu familia. Viaţa unui arestat la domiciliu, din România VIDEO

Proaspăt beneficiar al noii legi penale, Tudorel Mihai a fost eliberat din arest preventiv vineri noapte. Acum este arestat la domiciliu, dar este bucuros că este alături de familie.

Dacă am vizite sunt ok. Sunt acasă, mănânci cât vrei, dormi cât vrei, nu mai faci program de ordine interioară„, spune omul de afaceri.

În schimb, bărbatul povesteşte cu groază despre condiţiile din arest. „Puşcăriile sunt arhipline, ce să vă zic, într-o cameră de 15 metri pătraţi noi eram 10 persoane, făceam baie de două ori pe săptămână. Se spune că e un loc de reeducare, credeţi-mă, nu este„, spune el.

În mai puţin de 24 de ore de la eliberarea de la Rahova, Tudorel Mihai a primit 3 vizite din partea poliţiştilor însărcinaţi cu supravegherea lui. Va trebui să se obişnuiască, pentru că aceasta este una din condiţiile arestului la domiciliu. Acum bărbatul şi-ar dori şi să obţină dreptul de a merge la muncă. Tudorel Mihai a fost arestat preventiv pentru şantaj în luna octombrie.

Citeşte şi Brăţările pentru supraveghere, precum cele pentru arestul la domiciliu, disponibile pe internet