Condimentul care te scapă de răceală şi gripă şi dă gust delicios mâncării. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, cu multe beneficii asupra organismului nostru. O infuzie din această plantă acționează ca un antiviral.

28 ian. 2022, 12:10
Condimentul care te scapă de răceală şi gripă şi dă gust delicios mâncării. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă

Condimentul care te scapă de răceală și gripă este coriandrul. Infuzia dintr-o linguriță de coriandru este foarte bună pentru reglarea digestiei, dar și acționează ca un antiviral împotriva răcelii și gripei, conform csid.ro.

Condimentul care te apără de gripă şi răceală. Ţine colesterolul sub control şi face minuni în curele de slăbire

Totodată, acest condiment îți reglează nivelul glicemiei și scade colesterolul, pe lângă minunatele proprietăți anti-cancer pe care le are și puterea sa de a lupta împotriva bolilor de inimă.

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, coriandrul, are efect anti-cancer. Potrivit doc.ro, un studiu recent a examinat efectele acestui condiment asupra celulelor cancerului de prostată.

În urma acestuia, oamenii de știință au descoperit că acest condiment care te scapă de răceală și gripă a redus exprimarea genelor specifice din celulele canceroase, devenind mai puțin invazive. Acestea au prezentat niște caracteristicicare ne arată că nu se vor mai răspândi la fel de repede, demonstrând proprietățile anti-cancer ale coriandrului.

Alimentul minune pe timp de pandemie. Repară rapid plămânii şi are alte efecte miraculoase asupra organismului

De asemenea, dacă vorbim despre întreaga plantă, tulpina, rădăcina și frunzele de coriandru s-a arătat, într-un alt studiu, că are efecte anti-cancer când vine vorba despre celulele cancerului de sân. Sursa citată spune că a inhibat deteriorarea celulelor din cauza stresului oxidativ.

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Previne bolile de inimă

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, cu proprietăți anti-cancer, pare să prevină și bolile de inimă. Un beneficiu pe care coriandrul îl are este cel pentru sănătatea inimii.

Unele studii sugerează că acest condiment poate să reducă factorii de risc ai bolilor de inimă. Aici vorbim despre nivelul de colesterol „rău” din sânge sau hipertensiunea arterială.

Băutura-minune care te ajută să topești ZECE kilograme într-o lună. Se prepară în 30 de secunde și are numeroase beneficii pentru organism!

Acest condiment ajută corpul să elimine excesul de apă și sodiu, ducând la scăderea tensiunii arteriale.

Pe lângă acestea, consumul de coriandru, condimentul care te scapă de răceală și gripă, poate să reducă aportul de sodiu din corpul nostru și să îmbunătățească sănătatea inimii, prevenind bolile de inimă.