Confesiunile unei femei dependente de sex: „M-am culcat cu 370 de bărbaţi” GALERIE FOTO

Seyi Kolade este o femeie de 35 de ani care a devenit dependentă de sex. Frecventează barurile şi, de fiecare dată când pune ochii pe un bărbat, nu se gândeşte la altceva decât să facă sex cu el. Pînă acum, ea spune că a făcut sex cu 370 de bărbaţi.

23 iun. 2013, 17:24

Seyi Kolade, o britanică în vârstă de 35 de ani, a devenit dependentă de sex când avea 17 ani. Când împlinise 19, deja se culcase cu 40 de parteneri. Acum, la 35 de ani, femeia are un palmares sexual şocant, de 370 de bărbaţi.

Şi-a pierdut virginitatea la 13 ani, cu primul ei prieten. „Am fost apoi şocată când am rămas însărcinată. Am născut la 14 ani”, s-a confesat femeia. Ea a fost apoi alungată din casă de către familia ei. „Dependenţa de sex mi-a ocupat viaţa mai mult de 13 ani. Este ca un amestec de dorinţă şi de teama că ai putea să nu obţii ce-ţi doreşti. După ce ai obţinut însă, este ca o imensă eliberare, este ca şi cum ţi s-ar fi luat o mare greutate de pe tine”, a mai spus Seyi. Apoi a continuat: „Este ca oricare altă dependenţă. Te face egoist, te autodistrugi, eşti depresiv, dar totul este ca un cerc vicios din care nu mai poţi ieşi.”

„Dependenţa de sex a pus stăpânire pe viaţa mea”, s-a confesat Seyi Kolade, citată de The Sun. Această dependenţă a fost pe cale de a o distruge. S-a ales cu numeroase infecţii cu transmitere sexuală, a făcut două avorturi şi a fost alungată chiar din casa ei, la 16 ani, cu fetiţa pe care o născuse, Sarah şi amândouă au fost internate într-un cămin special pentru mame cu copii. Se simţea abandonată şi simţea nevoie de afecţiune.

Şi-a pierdut virginitatea la 13 ani, cu primul ei prieten. „Am fost apoi şocată când am rămas însărcinată. Am născut la 14 ani”, s-a confesat femeia. Ea a fost apoi alungată din casă de către familia ei. „Dependenţa de sex mi-a ocupat viaţa mai mult de 13 ani. Este ca un amestec de dorinţă şi de teama că ai putea să nu obţii ce-ţi doreşti. După ce ai obţinut însă, este ca o imensă eliberare, este ca şi cum ţi s-ar fi luat o mare greutate de pe tine”, a mai spus Seyi.

La 17 ani, s-a mutat într-un bloc de locuinţe sociale şi acolo l-a cunoscut pe Paul, în vârstă de 31 de ani. Atunci a început să folosească sexul pentru a-şi alunga sentimentele de singurătate care o măcinau. A rămas însărcinată şi l-a născut apoi pe Andrew.

Dar Paul nu îi era de ajuns, deşi făcea sex cu el de cinci ori pe zi. Voia să îi rămână fidelă, dar dependenţa de sex nu îi dădea pace. A început să frecventeze barurile şi să agaţe bărbaţi pentru sex. Aşa a ajuns să „colecţioneze” 370 de bărbaţi cu care făcuse sex.

La 30 de ani, a început schimbarea. A cedat nervos şi a cerut ajutor. A participat la mai multe reuniuni cu alte persoane dependente de sex şi a urmat un program special în 12 etape. De patru ani, Seyi este „celibatară” şi îi ajută şi pe alţii care trec prin ceea ce a trecut şi ea. Cu toate că şi-a revenit, Seyi are încă sentimentul vinovăţiei pentru fosta ei dependenţă.