Conflict între suporteri la Steaua. Noua galerie, ameninţată de Peluza Nord

Aflată într-un conflict prelungit cu Armata, Steaua a fost părăsită de galerie, dar mai mulţi fani au decis să umple golul lăsat de Peluza Nord şi Peluza Sud şi să rămână alături de echipa.

10 oct. 2016, 09:41
Conflict între suporteri la Steaua. Noua galerie, ameninţată de Peluza Nord

Aşa a apărut Peluza roş-albastră, o nouă galerie a Stelei, care a fost vizibilă pentru prima oară la meciul din Europa League cu Villarreal, încheiat la egalitate, scor 1-1, scrie digisport.ro. Demersul acestui grup de suporteri nu a fost placul vechilor ultraşi.

Citeşte şi Ironia lui Mihai Stoica după victoria României cu 5-0 în Armenia. Cum l-a „înţepat” pe selecţionerul Daum

„Am început să primim ameninţări din partea celor din Peluza Nord. Probabil s-au simţit ofensaţi de faptul că la meciurile de pe Arena Naţionala stăm în peluza în care stăteau ei.

Am primit ameninţări şi eu, dar şi altii, din partea celor de la Peluza Nord, care ne somează să renunţăm la iniţiativă. Am fost ameninţat că vom fi bătuţi.

Inclusiv Jandarmeria ne-a anunţat că, din informaţiile lor, la următorul meci din Bucureşti, cel cu Gaz Metan, sunt posibile incidente.

Ne-au asisgurat că în interiorul arenei vom avea parte de protecţia lor, dar că pe drumul până la stadion şi apoi, după meci, pe ruta până acasă, suntem expuşi”, a povestit, sub protecţia anonimatului, unul dintre membrii Peluzei roş-albastre.

Citeşte şi Marius Şumudică atacă Steaua: „Acum nu mai cere Argăseală excluderea arbitrului? Nu se mai face Comitet Executiv?”

De asemenea, reprezentantul noii galerii insistă că grupul nu are vreo legătură cu oamenii din conducerea clubului şi că nu este plătit de patronul Gigi Becali.

„Am decis să ne numim Peluza roş-albastră. Nu avem treabă cu conducerea Stelei, nu suntem plătiţi de Gigi Becali”, a precizat suporterul.