Conflict la nivel ÎNALT. Loredana Chivu, făcută de râs de o stewardesă. Blonda i-a promis că va „zbura” de la TAROM FOTO

Loredana Chivu fierbe de nervi. O stewardesă din avionul cu care zbura a fotografiat-o pe ascuns şi a făcut glume pe seama ei pe Facebook. Asistenta păcătoasă a luat foc şi i-a promis însoţitoarei de zbor care a făcut-o de râs că va "zbura" de la compani aeriană la care lucrează.

06 aug. 2016, 10:38

„O «doamna» stewardesa de la firma Tarom cu care am zburat azi, a intraznit sa ma fotografieze si sa posteze pe facebook tot felul de injurii si rautati la adresa tinutei mele..era oripilata ca am o gecuta scurta de piele in conditiiile in care afara sunt 50 de grade dupa spusele ei si ca port o rochie galbena foaaarte scurta!! Mai devreme am postat o poza cu tinuta mea de astazi, geaca niciodata nu mi lipseste in aeroport sau in avion (cine zboara des stie cat de tare este lasat aerul conditionat).

Citeşte şi Scandal în avion: Un pasager a agresat o stewardesă în plin zbor şi a intrat în conflict cu pilotul

Draga Anna Ariesan nu trebuia sa te angajezi stewardesa, ci pe post de paparazzi sau critic de moda ca tot te crezi asa priceputa! S-ar presupune ca ar trebui sa ai o educaţie si sa nu deranjezi pasagerii..nu ii pozezi cand nu sunt atenti si ii umilesti pe retelele virtuale! Bineinteles ca o sa am grija sa nu mai lucrezi la Tarom! Va rog sa distribuiti, sa nu patiti acelas lucru!” a scris Loredana pe Facebook.