Conflicte MOCNITE pentru Fecioare, Peşti şi Balanţe. Citeşte sfatul zilei de 1 februarie 2016

Saptamana incepe cu conflicte mocnite pentru Fecioare, Pesti si Balante. Vezi care este sfatul zilei de 1 februarie 2016 pentru zodia ta.

31 ian. 2016, 13:21
Conflicte MOCNITE pentru Fecioare, Peşti şi Balanţe. Citeşte sfatul zilei de 1 februarie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Potoleste-ti setea de razbunare cu distragerea atentiei! Nu e bine sa ai astfel de planuri mai ales ca acestea nu iti aduc niciun beneficiu pe termen lung. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi te aliezi cu cineva impotriva unei persoane care ti-a facut mult rau. Castigi tot mai mult teren si vrei sa demonstrezi ca ai dreptate. Ai grija la armele devoalarii secretului. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti in culmea fericirii atunci cand ai impresia ca umilesti persoana mai slabe de inger. Ai grija cat intinzi coarda pentru ca se apropie furtuni serioase. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Jocurile tale perverse de acum, manevrele tale periculoase, se vor intoarce impotriva ta iar atunci nu va fi nimeni alaturi de tine. Nu te mai complica si renunta a le face celorlalti viata amara. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Realizezi in sfarsit ca esti o persoana minunata si meriti ce e mai bun de la viata. Ofera-ti toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simti liber si fericit. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeşte mai mult teotrandafir.com