Conjunctie Neptun-Jupiter in Pesti 2022. Doar in Era Victoriana s-a mai intamplat asa ceva!

Aceasta este o perioada de schimbari in ceea ce priveste cultura, muzica, arta, media, spiritualitatea.

12 apr. 2022, 08:23
Conjunctie Neptun-Jupiter in Pesti 2022. Doar in Era Victoriana s-a mai intamplat asa ceva!

Conjunctie Neptun-Jupiter in Pesti 2022. Despre conjunctia dintre Neptun si Jupiter in Pesti poti spune ca este un eveniment cu care te intalnesti doar o data in viata. Acest aranjament astral s-a mai petrecut acum 166 de ani, in Era Victoriana.

Suntem in plin sezon al Berbecului, doar ca va trebui sa ne rescufundam in apele visatorului Pesti. Astrologii spun ca atunci cand astrele se aliniaza intr-o zodie, caracteristicile acesteia devin preponderente pentru toate celelalte zodii. Cu atat mai mult cu cat ambele sunt patroane ale zodiei Pesti. Jupiter in astrolgoia traditionala si Neptun in astrologia moderna.

Horoscop 12 aprilie 2022. Ziua in care ajutorul prietenilor este de mare folos
Aceasta este o perioada de schimbari in ceea ce priveste cultura, muzica, arta, media, spiritualitatea.

Horoscop săptămâna 11-17 aprilie 2022, cu Daniela Simulescu. Zile grele pentru mai multe zodii! Vor trece printr-un proces dureros
Conjunctie Neptun-Jupiter in Pesti – La ce sa te astepti
In 12 aprilie 2022 se transforma intr-o data importanta. Avand in vedere ca un eveniment identic s-a mai petrecut in 1856, nici nu ar trebui sa fie de mirare. Jupiter se extinde peste magina lui Neptun crescand nevoia de spiritualitate si visare.

Acum este un bun prilej sa termini proiectele artistice incepute si lasate la coada prioritatilor din diverse motive. Acum este momentul sa iti explorezi ideile creative lasate de izbeliste. Este un bun prilej pentru vizualizare si manifestare. Nu grabi lucrurile, pentru a te asigura ca este cu adevarat ceea ce-ti doresti.

Conjunctie Neptun-Jupiter in Pesti 2022 – Ce sa faci
Desi Pestii te indeamna la visare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa privesti totul prin ochelarii roz. Va trebui sa ai si o doza de realism. Neptun in Pesti poate aduce o doza serioasa de deceptive daca iti faci asteptari prea mari.

In plan amoros, iti poti stabili o intalnire in 12 aprilie. Se anunta o data de bun augur. Cu atat mai mult cu cat se apropie o Luna plina roz si un Stellium in Pesti care vor spori romantismul si creativitatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.