Conjunctie Soare-Mercur-Marte, 9 octombrie 2021. Efectele pot dura pana la 2 ani!

Mercur in conjunctie cu Marte confera o minte rapida, reflexe rapide si o limba ascutita. Aceste atribute sunt ideale pentru a lua decizii rapide in focul unui moment.

07 oct. 2021, 14:28
Conjunctie Soare-Mercur-Marte, 9 octombrie 2021. Efectele pot dura pana la 2 ani!

Conjunctie Soare-Mercur-Marte.

Ziua de 9 octombrie 2021 aduce o tripla conjunctie de zile mari. Soarele, Mercur si Marte se aliniaza la 16 grade in Balanta. Si, nu doar ca avem trei planete personale in acelasi semn zodiacal, dar sunt si la acelasi unghi, ceea ce are o insemnatate aparte.

Asadar, acest aliniament marcheaza inceputul unui nou ciclu de 116 zile Mercur-Soare si un ciclu de 2 ani Soare-Marte.  Iar conjunctia dintre toate trei marcheaza oportunitatea de a dezvolta o zona ce tine de dezvoltarea noastra. Gandurile (Mercur) se aliniaza cu actiunile (Marte) punand energia in miscare. Iesim din zona de vorbarie si trecem in zona de de actiune, de creatie. DAR, caci exista un dar, trebuie sa fii atent la reversul medaliei. Iata care este acesta!

Zodiile care se vor îmbogăţi în octombrie 2021. Cine câştigă la Loto, cine primeşte moştenirea

Conjunctie Soare-Mercur-Marte. Reflexe rapide si limba ascutita
Mercur in conjunctie cu Marte confera o minte rapida, reflexe rapide si o limba ascutita. Aceste atribute sunt ideale pentru a lua decizii rapide in focul unui moment. Abilitatile excelente de dezbatere iti permit sa lupti atat pentru drepturile tale, cat si pentru ale celorlalti.

VENUS in SAGETATOR 2021! 7 octombrie – 4 noiembrie: Optimism, aventura, liber la iubire.

Te exprimi direct, curajos, iar acest lucru va castiga admiratia celorlalti. Totusi, in zona personala si in viata sociala, prea multa franchete poate aduce ostilitate si conflicte. Cheia pentru gestionarea acestui aspect puternic este a controla latura impulsiva si agresiva generate de Marte. Chiar si in viata ta profesionala, formarea unor relatii armonioase va necesita o oarecare moderare a atitudinii tale defensive. Vei sti de multe ori ca ai dreptate, dar – de dragul pacii – trebuie sa permiti si altora sa-si impartaseasca opiniile, chiar daca par gresite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.