Conjunctie Uranus – Nodul Nord. EVENIMENT astral UNIC în viaţă! Urmatorul va avea loc iî 2357

Cel mai un sfat al perioadei? Nu planifica nimic, nu te astepta la nimic. Acorda atentie oricarui lucru se intampla. Tine ochii larg deschisi!

28 iul. 2022, 16:10
Conjunctie Uranus – Nodul Nord. EVENIMENT astral UNIC în viaţă! Urmatorul va avea loc iî 2357

Conjunctie Uranus – Nodul Nord.

Pe 31 iulie 2022, planeta transformarii, Uranus, face conjunctie cu Nodul Nord al destinului, la 18 grade in Taur. Aceasta conjunctie este considerata epocala deoarece este „alimentata” de Marte, aflat la 17 grade in Taur. Astfel, putem spune ca finalul lunii iulie aduce o intensa conjunctie Marte-Nordul Nord-Uranus.

Cand vine vorba despre Uranus trebuie sa te astepti la neasteptat. Dar asta poate insemna si ca ceea ce doresti sa se intample nu se intampla. Sau ceva se intampla, dar intr-o totala alta maniera decat ti-ai fi dorit. Vestea buna este ca in ecuatie intervine acum si Nodul lunar Nord. Iar acesta nu are de oferit decat ceea ce inspre binele suprem al tuturor.

Horoscop august 2022. Zodia care va avea bani cu nemiluita şi zodia protejată de îngeri
Energia Nodului Nord este straina, este dincolo de constientizarea noastra. Tocmai de aceea trebuie sa ai incredere in Univers si sa mergi cu valul.

Cel mai un sfat al perioadei? Nu planifica nimic, nu te astepta la nimic. Acorda atentie oricarui lucru se intampla. Tine ochii larg deschisi!

Conjunctie Uranus-Nodul Nord – O data in viata
De la finalul lunii iulie si toata luna august se resimte o energie nelinisita. Uranus, planeta schimbarii si a trezirii spirituale, se aliniaza cu Nodul lunar Nord, considerat cel mai inalt punct al destinului. Desi nu iti place sa resimti aceasta energie agitate (din cauza lui Uranus), energia Nodului Nord te linisteste, te asigura ca tot ce se va intampla este spre binele tau suprem. Evenimentele care se vor petrece te ajuta sa deblochezi drumul spre dezvoltarea constientei.

Uranus si Nodul Nord se intalnesc o data la 15 ani, dar in zodia Taurului nu s-a mai petrecut din 180 d.Ch. Urmatoarea conjunctie in Taur va fi in anul 2357. Asadar, vei trai un astfel de eveniment doar o data in viata. Ceea ce face acest tranzit si mai interesant este prezenta pret de cateva zile a lui Marte in acest aliniament si asa foarte rar.

Zodia care află că este înșelată în luna august. Acești nativi sunt urmăriți de ghinion în dragoste
Astrologia se refera la urmarea tiparelor, dar, avand in vedere ca nu exista nicio informatie referitoare la conjunctia Uranus-Nordul Nord-Marte, nu se stie nimic. Ar putea fi cateva indicii, avand in vedere natura pamanteanului Taur.

Conjunctie Uranus-Nodul Nord – Ce trebuie sa stii
Taurul patroneaza tot ce tine de finante, agricultura, mediu. Este condus de Venus, planeta iubirii, care pune lumina reflectoarelor pe inima, relatii, dragoste, valoare de sine. In plus, celalalt iubaret al zodiacului – Marte, iti cere sa actionezi mai revolutionar. In scena intra si Saturn, aflat intr-un slab aliniament cu Uranus. Saturn reprezinta vechiul, iar Uranus noul, ceea ce aduce usoare disensiuni intre ceea ce trebuie sa lasi in urma si ceea ce trebuie sa imbratisezi acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.