Conjunctie Venus, Marte şi Jupiter pe 28 octombrie. CE ZODII PRIMESC BANI MULTI

Pe 28 octombrie va avea loc un eveniment foarte rar. Cele mai importante planete vor forma un triunghi strans de un grad in cerul de dimineata.

27 oct. 2015, 07:26
Conjunctie Venus, Marte şi Jupiter pe 28 octombrie. CE ZODII PRIMESC BANI MULTI

HOROSCOP: Venus, Marte si Jupiter vor putea fi vazute una langa cealalta la est, inainte de rasaritul Soarelui. Acest fenomen va aduce castiguri financiare si surprize amoroase pentru multe semne zodiacale.

CONJUNCTIE VENUS, MARTE SI JUPITER. Planeta Razboiului (Marte), Planeta Progresului si a Comunicarii (Jupiter) si Planeta Senzualitatii (Venus) se vor alinia aducand surprize de neuitat in special pentru zodiile pe care le guverneaza.

Taurii si Balantele (guvernate de Venus) vor intampina mici dificultati pe plan amoros, insa vor avea parte de castiguri financiare.

In viata nu le poti avea pe toate si de acest lucru se vor convinge cele doua semne care nu se lasa cu una, cu doua pana nu obtin ceea ce isi doresc.

Castigurile materiale pot aparea fie sub forma de bancnote, fie sub forma unor obiecte scumpe (cadouri sau castiguri in instanta pentru cei care au de recuperat imobile ori alte obiecte valoroase).

Scorpionul va deveni mai romantic incepand cu 28 octombrie, Venus aducandu-i pacea si iubirea de care a avut nevoie pana acum. Zeul Marte nu va mai purta razboaie in urmatoarea perioada si asta deoarece zeita Venus il va fermeca uitand ca trebuie sa lupte pentru justitie.

CONJUNCTIE VENUS, MARTE SI JUPITER. Sagetatorul va fi si el ceva mai temperat si se va bucura de o marire de salariu sau chiar gasirea unui job mai bine platit decat cel din prezent.

Capricornul va depasi perioada nefasta din punct de vedere bugetar si va culege roadele mult asteptate de-a lungul anului.

Citeşte mai multe pe revista Teo