Connect-R, implicat într-un scandal monstru. De ce este acuzat artistul: „Se pare că nu se mai întâmplă”

Connect-R, implicat într-un scandal monstru după ce a lansat ultima lui piesă „Angela”. Maria Alexandra Constantin, cunoscută sub numele de scenă Max Constant, susține că melodia îi aparține în totalitate și a ajuns în mâinile artistului pentru o colaborare, însă acesta a decis să o lanseze pe cont propriu.

30 mart. 2024, 19:45
Connect-R, implicat într-un scandal monstru. De ce este acuzat artistul: „Se pare că nu se mai întâmplă”
Connect-R, implicat într-un scandal monstru

Connect-R, implicat într-un scandal monstru. Max Constant a dezvăluit că piesa „Angela”, este creația ei, iar artistul ar fi furat-o de la ea. Tânăra a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să îi trimită cântecul acestuia, cu intenția de a face o colaborare cu el.

Citește și: Cum arată acum fiica lui Connect-R. Maya este o adevărată domnișoară și seamănă perfect cu mama ei: „Mi-a zis la un moment dat”

Connect-R, implicat într-un scandal monstru

Eu acum câteva luni i-am trimis lui Connect-R un demo, specific că această piesă i-am trimis-o pentru o posibilă colaborare. Se pare că nu se mai întâmplă colaborarea, pentru că el a decis că piesa îi merge mai bine lui, i se potrivește mai bine lui și a decis să o facă singur, aparent. Așa că, în concluzie, pentru artiștii independenți, vă rog să nu vă dați piesele pe aici și pe acolo, să le faceți voi direct”, a spus Max Konstant pe Tik Tok.

La scurt timp după ce videoclipul tinerei a ajuns viral, artistul a oferit primele reacții. Connect-R a dezvăluit că instrumentalul piese aparține unui artist renumit din străinătate care permite oricui să acceseze și să folosească materialele pe care el le postează pe o anumită platformă.

Artistul a negat cu vehemență acuzațiile care îi sunt aduse. „S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe.(…) Piesa se numește ”Angela”, piesă pe care am lansat-o de curând. Instrumentalul piesei, să zic 60% din el, aparține unui artist, se numește Aybe, este unul dintre miile de producători de afară care își pun materialele pe platformele muzicale, urmând ca artiștii care rezonează din întreaga lume să acceseze instrumentalul, să plătească drepturile de folosire a instrumentalului. Evident, nu exclusiv”, a mărturisit Connect-R, potrivit Spynews.ro.