Connect-R, moment de panică la Asia Express. Artistul a clacat în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”

Connect-R a avut un moment de cumpănă la Asia Express, când artistului i s-a făcut rău în timpul unei probe și a fost nevoit să ia o pauză.

27 sept. 2021, 22:46
Connect-R, moment de panică la Asia Express. Artistul a clacat în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”

Connect-R a tras o sperietură zdravănă în rolul de concurent la Asia Express, artistului i s-a făcut rău în timpul unei probe.

Connect-R și ceilalți concurenți se aflau într-o fabrică de ceramică, iar din cauza căldurii sufocante, artistului i s-a făcut rău.

Concurenții din Asia Express traversează probe foarte grele doar pentru a pune mâna pe marele premiu al competiției, astfel că unora dintre acestea vedetele cu greu le fac față.

Connect-R a mărturisit că a simțit că se sufocă, așa că stările de greață s-au intensificat, ajungând chiar să verse.

„Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit.”, a spus Connect-R în cadrul emisiunii.

De asemenea, și Shift, coechipierul lui Connect-R s-a confruntat cu probleme din cauza probei care s-a desfășurat în fabrica respectivă, mărturisind chiar că abia aștepta să termine misiunea pentru a plecat mai repede din clădire.

„Eu sincer abia așteptam să ies din fabrica aia pentru că ajunsese să-mi fie și mie rău”, a adăugat Shift, coechipierul lui Connect-R de la Asia Express, potrivit spynews.ro.