Connect-R și Șuie Paparude stau ferm pe poziții: o zi ne mai desparte de Red Bull SoundClash 2024

Simte pe pielea ta experiența celei mai tari competiții muzicale din România. Șuie Paparude și Connect-R s-au pregătit deja intens pentru duel, dar tu mai ai 24 de ore să te pregătești pentru surprizele absolute care te-așteaptă joi, 23 mai, la Romexpo. S-au calculat strategii, s-au ascuns ași în mânecă, toate pentru o bătălie muzicală fără egal, prezentată de Adrian Despot. Tonul muzicii îl va da DJ ZDA.
Alina Costache
22 mai 2024, 15:08
Connect-R și Șuie Paparude stau ferm pe poziții: o zi ne mai desparte de Red Bull SoundClash 2024
Ultimele bilete la Red Bull SoundClash 2024 pot fi achiziționate de aici: redbull.ro/soundclash
Adrian Despot, MC-ul evenimentului: „Dac-ai participat măcar la una dintre cele 5 ediții de până acum, știi deja că Red Bull SoundClash este o explozie de sunet și culoare. Nu se compară cu nimic din ce-ai mai simțit la un concert. De la rundă la rundă, spiritul competitiv, tensiunea din aer și susținerea înfocată a fanilor îi împing pe artiști în cel mai constructiv mod să-și depășească toate limitele și să ofere cel mai bun show al lor. Miza e aceeași de fiecare dată: aplauzele publicului, care decid învingătorul serii”.
„Provocările sunt în primul rând cele de ordin muzical, de a adapta piesele noastre la alte stiluri muzicale, fără însă să le anulăm personalitatea, să nu mai sune a Șuie Paparude. Acesta este balansul pe care am căutat să-l imprimăm fiecărei piese pe care am refăcut-o, cu influențe din diverse stiluri. Să sune în stilul respectiv, dar să sune clar a Șuie Paparude. A fost cea mai fun parte și abia așteptăm să auziți ce-am lucrat. Noi am pornit la drum cu gândul să câștige muzica din această confruntare. Faptul că facem ce ne place, în primul rând, sperăm să se vadă pe scenă. Aceasta va fi principala noastră armă”, declară membrii Șuie Paparude.
„Îmi plac provocările astea. Pentru show-ul live, noi avem un efectiv de 10 persoane pe scenă. Clar e o provocare, una frumoasă pentru mine și deloc inconfortabilă. Eu, în sine, sunt o armă: polivalența mea, felul în care văd muzica. O să sparg tot, pentru că o să vin cu băiatu’ lu’ Biggie!”, spune Connect-R.
După 5 ediții unice care-au ridicat ștacheta până la stele, cea de-a 6-a ediție n-are cum să fie altfel decât memorabilă, având în vedere și protagoniștii din arii atât de diferite. Pe Connect-R îl cunoaște toată România încă de la debuturile sale-n carieră, un artist cameleonic în adevăratul sens al cuvântului, cu zeci de piese și colaborări în heavy-rotation. Pe cealaltă parte, Șuie Paparude este un nume greu în industria muzicală românească de mai bine de 30 de ani, cu un sound recognoscibil și adorat de toate generațiile.
Rundele Red Bull SoundClash
RUNDA 1: THE COVER – Artiștii interpretează în stil propriu, pe rând, același hit internațional.
RUNDA 2: THE TAKEOVER – Connect-R începe o piesă din repertoriul personal, iar Șuie Paparude o preia din mers la jumătate și-o cântă în propriul stil. Apoi rolurile se inversează, timp de 4 piese.
RUNDA 3: THE CLASH – Artiștii interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
RUNDA 4: THE WILDCARD – Cea mai așteptată probă a duelului, unde fiecare combatant scoate un as din mânecă, adică aruncă în scenă un invitat surpriză, care poate schimba complet dinamica rezultatului final.
Evenimentul va putea fi urmărit și live, pe 23 mai, începând cu ora 20:00, pe conturile de Facebook și TikTok Red Bull, dar și pe canalul KISS FM de YouTube.
Reguli de acces
Vârsta minimă de participare la eveniment este de 18 ani. Accesul în cadrul evenimentului Red Bull SoundClash 2024 se va face începând cu ora 18:00, iar spectacolul va începe la ora 19:00. Pentru a evita aglomerația, organizatorii îndeamnă toți participanții să ajungă la eveniment cât mai devreme și să acceseze Poarta A sau Poarta B, din spațiul Romexpo. Accesul va fi permis exclusiv în baza biletului de eveniment, atribuit unei singure persoane, și a unui act de identitate valid. Pentru a preîntâmpina anumite situații neplăcute, organizatorii recomandă ca fiecare persoană să păstreze biletul validat pe toată durata evenimentului. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. Biletul validat nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
În 2017, la prima ediție Red Bull SoundClash din România, CTC a învins Carla’s Dreams într-un show cu sala plină. În 2018, Grasu XXL a câștigat în fața Loredanei un meci disputat la sânge. În 2019, Vița de Vie a făcut un uluitor egal cu Subcarpați, o premieră absolută în istoria evenimentului la nivel global. În 2022, Irina Rimes și Spike au devenit virali cu momentele electrizante pe care le-au pus în scenă, iar Spike a câștigat la mustață. La ultima ediție din România, în 2023, formația Vama și Killa Fonic au dus o confruntare muzicală intensă, care s-a soldat cu un incredibil scor de 397,6 vs. 397,5 pentru Vama.
De 18 ani, Red Bull SoundClash aduce în fața fanilor dueluri artistice cu miză emoțională enormă. Prima ediție a avut loc în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 100 de dueluri.
Red Bull SoundClash e un eveniment care se simte la intensitate maximă, mai ales în ring, între cele 2 scene.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Atac cu drone al armatei ucrainene asupra bazei aeriene ruse din Morozovsk
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?